ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις δολοφόνησαν τον ομογενή που σήκωσε την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις δολοφόνησαν τον ομογενή που σήκωσε την ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο!


Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε ο ομογενής, Κωσταντίνος Κατσιφάς που ύψωσε την Ελληνική σημαία το μεσημέρι της Κυριακής στο χωρίο Βουλιαράτι, στο Αργυρόκαστρο. Συγκεκριμένα ομογενής, ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 

Η αλβανική αστυνομία ωστόσο την κατέβασε λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ. Μεγάλη κινητοποίηση από την Αλβανική αστυνομία 


Σύμφωνα με Αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο ομογενής πυροβόλησε κατά των Ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας. Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί. 

Όταν εντοπίστηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας, αρνήθηκε να παραδοθεί και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των ειδικών δυνάμεων και να πέσει νεκρός.


Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας πρόκειται για τον 35χρονο Κωσταντίνο Κατσιφά με καταγωγή από τα Ιωάννινα, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. 
Κάποια Αλβανικά Μέσα τον σχετίζουν με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. 


Μάλιστα πολλά Μέσα της Αλβανίας, δημοσιεύουν αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σε πρόσφατη ανάρτησή του έγραφε. «Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη….. Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».


Φωτογραφίες από την μεγάλη επιχείρηση της Αλβανικής αστυνομίας 




www.tilestwra.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες