Λουτρακι:Δράση διανομής επαναχρησιμοποιούμενων πάνινων τσαντών μεταφοράς - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

Λουτρακι:Δράση διανομής επαναχρησιμοποιούμενων πάνινων τσαντών μεταφοράς


Δράση διανομής επαναχρησιμοποιούμενων πάνινων τσαντών μεταφοράς

Πλαστική σακούλα; ΟΧΙ για μένα, ευχαριστώ!

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και εντείνοντας τις προσπάθειές του για τη μείωση της χρήσης του πλαστικού και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, προχώρησε σε πρώτο στάδιο, στην προμήθεια επαναχρησιμοποιούμενων πάνινων τσαντών μεταφοράς τις οποίες θα διανείμει στους κατοίκους της περιοχής.

Η διανομή των πάνινων τσαντών στους εισερχόμενους πελάτες Super Markets προκειμένου να αντικαταστήσουν τις πλαστικές σακούλες μεταφοράς θα πραγματοποιείται με την βοήθεια των τοπικών Συλλόγων, ως εξής:
  • την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 στην πόλη της Ισθμίας &
  • το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στo Λουτράκι, τους Άγιους Θεόδωρους και την Περαχώρα.
Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να αναδείξει την ανάγκη προστασίας του Περιβάλλοντος, μέσα από την ανάγκη ανάπτυξης της ατομικής ευθύνης και της οικολογικής συνείδησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες