Προσφορά Αλληλεγγύης στους μαθητές της Κινέτας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2018

Προσφορά Αλληλεγγύης στους μαθητές της Κινέτας


Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Ψυχικού. Συγκεκριμένα συγκέντρωσαν 40 σχολικά σακίδια γεμάτα με γραφική ύλη, και τα προσέφεραν στους μικρούς μαθητές της πολυπαθούς Κινέτας.

Κατόπιν τούτου ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης Κινέτας προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση :

O Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης Κινέτας ευχαριστεί θερμά τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Ψυχικού για την ευγενική προσφορά 40 σακιδίων Αλληλεγγύης γεμάτα με γραφική ύλη, για μικρούς μαθητές της Κινέτας. Η πρωτοβουλία ανήκει στο μέλος του Δ.Σ. του Κολλεγίου Ψυχικού κα Κέλλυ Πασχαλίδη, η οποία σε συνεργασία με τον πρόεδρο του συλλόγου Βουλιαγμένης Κινέττας κ. Ευαγ. Δαλάκα οργάνωσαν αυτή την δράση αγάπης μεταξύ των μικρών μαθητών. 
Τα σακίδια παρέδωσαν στις 25 Οκτωβρίου στο εντευκτήριο του Ι. Ναού της Αγίας Παρασκευής Κινέτας η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Κολλεγίου κ. Κάλια Ηλιοπούλου με μικρούς μαθητές και θα διανεμηθούν από τον πατέρα Μακάριο, ο οποίος είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί.



atnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες