Μήνυμα του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Νότη Μαριά για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2018

Μήνυμα του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Νότη Μαριά για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940


«“Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.” Με αυτή τη φράση αποδόθηκε η γενναία υπεράσπιση της Πατρίδας μας από τον λαό μας όταν στις 28 Οκτωβρίου 1940 ο φασισμός επιτέθηκε στην Ελλάδα.

Αυτοί οι ήρωες άνδρες, γυναίκες και παιδιά αντιστάθηκαν στα χρόνια της κατοχής, δίνοντας ακόμη και τη ζωή τους για την ελευθερία της Πατρίδας μας.

Σήμερα καλούμαστε να κατοχυρώσουμε την εθνική μας κυριαρχία πετώντας την τρόικα και στους τοκογλύφους δανειστές έξω από την Πατρίδα μας, να υπερασπιστούμε ξανά την εδαφική μας ακεραιότητα από τις απειλές του Ερντογάν και να διεκδικήσουμε από τη Μέρκελ την άμεση καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων».

O Νότης Μαριάς θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες