Σπύρος Ράτης: Όπως ήρθαν οι μετανάστες, πρέπει να φύγουν (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2018

Σπύρος Ράτης: Όπως ήρθαν οι μετανάστες, πρέπει να φύγουν (video)


Εκτός εαυτού ήταν ο Σπύρος Ράτης, με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Ηλιόχαρη που από το πρωί της Δευτέρας φιλοξενεί 200 και πλέον μετανάστες χωρίς να υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση στο Δήμο. Ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, τόνισε χαρακτηριστικά ότι Πρέπει να φύγουν γιατί αν τους αφήσουμε εδώ, δεν θα μείνουν για 4 μήνες αλλά για πολύ παραπάνω".

"Βρέθηκα από την πρώτη στιγμή στο ξενοδοχείο. Έχω αγανακτήσει με αυτά που αντιμετώπισα. Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου κορόιδεψαν τη Δημοτική Αρχή. Μασάγαν τα λόγια τους στην αρχή. Λέγανε για 200, μετά είπαν θα φέρουν και άλλους. Η άδεια του ξενοδοχείου είναι για 383 κλίνες. Εγώ θεωρώ με αυτά που κατάλαβα ότι θα φέρουνε και άλλους. Εγώ θεωρώ, ότι όπως ήρθαν, πρέπει να φύγουν. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, δεν έχω τίποτα με τις οικογένειες αλλά αυτό που μας έκαναν, με τον ίδιο τρόπο πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να φύγουν", ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του.

Δείτε το video:


loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες