Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2018

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018


ΚΕΦΕ και Σαηεντολογία…
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΦΕ και Σαηεντολογία…
Είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην έκτακτη συνεδρίαση της Ιεραρχίας της Ελλάδος για το προσύμφωνο που συνήψε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας: “Ασχολούμαι εδώ και 30 χρόνια με το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας και συνεργάστηκα με όλους τους πρωθυπουργούς προς εκπλήρωση του στόχου…”!

Αυτό ακριβώς ισχυριζόμαστε κι εμείς!

Αφού θα πρέπει να γνωρίσουμε στους αναγνώστες μας, ότι κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος (ΚΕΦΕ) στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι Υπηρεσίες Εθνικής Ασφάλειας της Πατρίδος μας, όπως έχουμε την υψηλή πληροφορία, μεταξύ των κατασχεθέντων εγγράφων από το αρχείο του ΚΕΦΕ κατασχέθηκε και μια κατάσταση με όλων των ιεραρχών τα ονόματα, οι οποίοι κατατάσσονται κωδικοποιημένα με συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς! Όπως “εχθρός”, “αδιάφορος”, “ουδέτερος”, “συμπαθών”, “φίλα προσκείμενος” και “προσκείμενος”!   

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, την εποχή εκείνη ήταν Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας! Σε ποια κατηγορία τον είχαν εντάξει από το ΚΕΦΕ;    

Αφού, σύμφωνα με την υψηλή πληροφόρησή μας, ένας Μητροπολίτης είχε χαρακτηριστεί ως μέλος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, ο οποίος – όπως μας είπε η πηγή μας – είχε παρακολουθήσει σεμινάριο Σαηεντολογίας στην πόλη της …, αλλά είχε καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης…

Όταν λοιπόν, σας λέμε εμείς, πως συνάδουν οι οδηγίες της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας με το προσύμφωνο Ιερώνυμου – Τσίπρα περί διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας, να μας ακούτε…

Ωστόσο, καλοπροαίρετα θα ρωτήσουμε αν εκεί στην Αρχιεπισκοπή γνωρίζουν το όνομα “Ραφαηλίδης”! Τους λέει κάτι ιδιαίτερο;

Γιατί η πηγή μας, μας είπε πως γνωρίζει την Ειδική Ομάδα που  συμμετείχε στη σύνταξη αυτής της κατάστασης και η οποία αφορούσε την (τότε) Ιεραρχία της Εκκλησίας!
Αυτά τα ολίγα και εάν η πηγή μας θελήσει, ευχαρίστως θα επανέλθουμε…
Γιατί κανένας δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο…

Εξοπλίζονται οι Τούρκοι… Εμείς;

Αποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν αντιτορπιλικα

Σας είχαμε παλαιότερα ενημερώσει πως ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα παραλάβει από τις ΗΠΑ δυο αντιτορπιλικά, τα οποία θα ενταχθούν στον τουρκικό στόλο! Σας ενημερώνουμε λοιπόν σήμερα, πως αυτή η ημέρα έφτασε και θα είναι την προσεχή Δευτέρα! Τα δυο αντιτορπιλικά είναι 7 χιλιάδων τόνων έκαστο και φέρουν οπλικά πυραυλικά συστήματα τελευταίας πολεμικής τεχνολογίας, θαλάσσης – θαλάσσης και θαλάσσης – αέρος! Μέχρι δε τον προσεχή Φεβρουάριο – όπως μας ενημερώνει εξέχουσα πηγή μας – η Τουρκία θα παραλάβει ένα αεροπλανοφόρο! Αφού ήδη μετασκευάζεται σε αεροπλανοφόρο, ένα τουρκικό τάνκερ και άκουσον – άκουσον, θα φέρει το όνομα “Θράκη”!

Τι είπε ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος; Δεν άκουσα; Θα παραλάβουμε κι εμείς αντίστοιχα πλοία; Πότε; Πριν ή μετά το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο Πέλαγος;

Αλλά ξέχασα! Εμείς πήραμε από τους Αμερικάνους το plan B για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!!  

Ο Ιωάννης Μεταξάς ξενοκίνητος κε Βελόπουλε;

https://voicenews.gr/wp-content/uploads/2018/10/veloevoiaaaaa.jpg

Διαβάσαμε στην Ελεύθερη Ώρα της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου το άρθρο του Επισμηναγού ε.α. κ. Γεωργίου Κασσαβέτη με θέμα: “Οι επίδοξοι αρχηγοί της Δεξιάς”! Από αυτό το πολύ καλό άρθρο, θα μου επιτρέψετε να σταθώ ιδιαίτερα στο εξής σημείο αναφοράς του κ. Κασσαβέτη:
«Μπορεί να πείσει πραγματικούς δεξιούς ψηφοφόρους ο Κυριάκος Βελόπουλος, όσο κι αν φωνασκεί καθημερινώς από την τηλεοπτική εκπομπή του υπέρ της δεξιάς, όταν εκφράζει δημοσίως απόψεις του τύπου: “Στον εμφύλιο και τα δυο μέρη ξενοκίνητα ήσαν. Και ο Μεταξάς ξενοκίνητος ήταν”! Στη γλώσσα των δεξιών κ. Βελόπουλε δεν υπάρχει η λέξη εμφύλιος, αλλά συμμοριτοπόλεμος και ο Μεταξάς που δημιούργησε το έπος του 40 και μας έκανε εθνικά υπερήφανους δεν ήταν ξενοκίνητος, αλλά εθνικός ηγέτης»!

Θα συμφωνήσω με τον κ. Κασσαβέτη και απλά θα προσθέσω! Ο Ιωάννης Μεταξάς δεν θα ψήφιζε ποτέ Μνημόνιο, όπως έπραξε ο κ. Βελόπουλος! Ο Ιωάννης Μεταξάς δεν θα στήριζε ποτέ για Πρωθυπουργό τον άνθρωπο των Τραπεζών, Λουκά Παπαδήμο, όπως έπραξε ο κ. Βελόπουλος!

Και ναι κ. Βελόπουλε, για μας τους πατριώτες, δεν υπήρξε ποτέ “Εμφύλιος πόλεμος”! Για μας ήταν, είναι και θα παραμένει “Συμμοριτοπόλεμος”! Από τη στιγμή που κομμουνιστές συμμορίτες έστρεψαν τα όπλα κατά του Εθνικού Στρατού και αιματοκύλησαν την Ελλάδα, διαπράττοντας ειδεχθή εγκλήματα!

Δεν θα δεχτούμε ΠΟΤΕ τη μετατροπή του “Συμμοριτοπόλεμου” σε “Εμφύλιο πόλεμο”, ούτε ΠΟΤΕ θα δεχτούμε, πως οι “Συμμορίτες” ήταν “Δημοκρατικός Στρατός”, όπως καθιέρωσαν με την υπογραφή τους οι Αντώνης Σαμαράς και Φώτης Κουβέλης!
Έτσι, στις πονηρές ημέρες μας καλό θα είναι να ψάχνεται ο ψηφοφόρος, για το που θα ρίξει την “ιερή” ψήφο του!!   

Και με τον Παπαδόπουλο και με το Πολυτεχνείο Υπουργέ μου;

Αποτέλεσμα εικόνας για νικοσ τόσκασ

Διαβάσαμε ότι στελέχη – υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ προπηλακίστηκαν, όταν σαν τους “κλέφτες”, πρωί – πρωί με τη δροσούλα την Παρασκευή, πήγαν στο Πολυτεχνείο για να αποτίσουν φόρο τιμής λόγω της ημέρας!   

Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Τόσκας!            

Αν δεν κάνουμε λάθος, ο κ. Τόσκας το 1973 ήταν ήδη αξιωματικός των Τεθωρακισμένων! Και εξ όσων ακούμε να λένε συμμαθητές του στη Σχολή Ευελπίδων, στις ορκωμοσίες των Ευελπίδων, παρουσία του Γεωργίου Παπαδόπουλου, ακουγόταν στεντόρεια και η δική του φωνή στις επευφημίες προς τον “Δικτάτορα”!

Τελικά, μάλλον δεν γνώριζαν στη Σχολή Ευελπίδων, πως εκπαίδευαν έναν κομμουνιστή, που έμελλε να “πρωταγωνιστήσει” στη μεγαλύτερη τραγωδία της Πατρίδος μας εν καιρώ ειρήνης! Το ολοκαύτωμα της Ανατολικής Αττικής στο Μάτι, όπου 99 αθώες ψυχές ψάχνουν ακόμη τη δικαίωσή τους!!             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες