ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 HANDBALL - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2018

ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 HANDBALL


Την 4η νίκη του εκτός έδρας νίκης 19-30 πανηγύρισε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου με επί του Παπασιδέρη Κορωπίου, για την 5η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας Handball.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον φιλοξενούμενο να εκμεταλλεύεται τα λάθη του αντίπαλου και σε συνάρτηση με την ποιότητα των παικτών του να παίρνει μεγάλη διαφορά, κλείνοντας το ημίχρονο (8-14).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς με τον φιλοξενούμενο να διατηρεί μια διαφορά ασφάλειας των 8 τερμάτων, φτάνοντας άνετα στην εκτός έδρας νίκη με (19-30).

Βασιλειάδης με 7 και Αικατερίνης 6 τέρματα ήταν οι κορυφαίοι του Ποσειδώνα Λουτρακίου, ενώ για τον Κορωπί κορυφαίος ο Janca με 6 τέρματα.

Για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου ήταν η 4 νίκη σε πέντε ματς, έχοντας μια ήττα από τον αήττητο μέχρι σήμερα Ιωνικό. Ενώ το Κορωπί έχοντας μια ισοπαλία με το Καματερό αναζητά ακόμα την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα.

Παπασιδέρης Κορωπίου – Ποσειδώνας Λουτρακίου 19-30 

πεντάλεπτα: 1-2, 4-3, 5-5 ,6-8 ,7-10, (8-14) α' ημιχ.
 11-15, 12-19, 14-20, 15-23, 18-26, (19-30) τελικό

Παπασιδέρης Κορωπίου (Janca): Γκίκας , Σουρλαντζής Ι. , Σουρλαντζής Δ. 5, Janca 6, Βλάχος 3, Παύλου 1, Φακινός, Βυθούλκας 3, Μπότσαρης, Λαμπαρδάκης, Δεληκούρας Β, Δεληκούρας Δ 1, Καββαλος, Παπασπύρου, Σκευής.

Ποσειδώνας Λουτρακίου (Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργιος, Αικατερίνης 6, Γκίκας 1, Δημητρόπουλος 5, Καπής, Τιφτικίδης, Καραβάς, Σταματίου 1, Χαραλαμπάκης, Δώδας, , Γραμματικόπουλος 1, Χατζηκωνσταντίνου 3, Κουτσόπουλος, Παλαιολόγος 1, Βασιλειάδης 7, Ρουμελιώτης 5.

Διαιτητές: Σκλαβενίτης, Γιαβρουτας, Δίλεπτα: 3-2, Πέναλτι: 1/1-7/7


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες