Ε.Σ.Α.μεΑ.:Παν-Αναπηρικό Συλλαλητήριο 3 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κλαυθμώνος - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2018

Ε.Σ.Α.μεΑ.:Παν-Αναπηρικό Συλλαλητήριο 3 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κλαυθμώνος


Σύσκεψη με αναπηρικούς φορείς θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα η ΕΣΑμεΑ, στα γραφεία της στην Ηλιούπολη, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 12.30 μ.μ.. Θα προεδρεύσει ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης, πρόεδρος ΕΣΑμεΑ και EDF

Η σύσκεψη που αφορά στη διοργάνωση Παν-αναπηρικού Συλλαλητηρίου, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, με αφορμή την Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Όπως αναφέρει η ΕΣΑμεΑ Θα πραγματοποιηθεί επίσης ενημέρωση για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.

Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους πρέπει να είναι στο προσκήνιο, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια. Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς! αναφέρει η ΕΣΑμεΑ και δίνει πληροφορίες μέσω facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες