ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΝΗΡΕΑΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2018

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΝΗΡΕΑΣ


Συγκλονιστικό ματς για μη καρδιακούς  έγινε για την 6η αγωνιστική  στο Λουτράκι με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου να ισοφαρίσει 23-23 τον  Νηρέα Χαλανδρίου  στην τελευταία επίθεση του Παιχνιδιού.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ισχνή υπέροχη του ενός τέρματος, πηγαίνοντας και οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλοι 12-12.

Το δεύτερο μέρος ο φιλοξενούμενος εκμεταλλευόμενος την αστοχία του Ποσειδώνα από τα 6 μετρά ξέφυγε στο 55’ 18-21.  ΟΠοσειδώνας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ενα σερί 3-0, ισοφάρισε σε 21-21. Οι δυο ομάδες συνέχισαν χέρι-χέρι με το σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα να βρίσκεται στο 22-23 και τον Ποσειδώνα να έχει την τελευταία επίθεση που κατέληξε σε γκολ με το σκορ να διαμορφώνεται σε 23-23, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Θεωρητικά είναι μια ισοπαλία που δεν βολεύει κανένα, αφού τόσο ο Ιωνικός, όσο και τα Βριλήσσια κέρδισαν και βρήκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Βασιλειάδης με 8 τέρματα και βλαχογεώργιος στο τέρμα ήταν οι κορυφαίοι του Ποσειδώνα Λουτρακίου, ενώ για τον Νηρέα κορυφαίοι ο Μανουσέλης και Πάνου με 8 τέρματα.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ- ΝΗΡΕΑΣ 23-23
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 4-4, 5-7, 6-9, 10-10, 12-12 (ημχ.), 13-14, 16-15, 17-17, 17-18, 18-21, 23-23

Ποσειδώνας Λουτρακίου (Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργιος, Αικατερίνης, Γκίκας 1, Δημητρόπουλος 2, Καπής, Τιφτικίδης, Καραβάς, Σταματίου 1, Χαραλαμπάκης, Δώδας, , Γραμματικόπουλος 4, Χατζηκωνσταντίνου 4, Κουτσόπουλος, Παλαιολόγος, Βασιλειάδης 8, Ρουμελιώτης 3.
ΑΟ ΝΗΡΕΥΣ (Γκούφας): Ζαλώνης 3, Στρούζας, Αποστολίδης, Μανουσέλης 8, Στεφανίτσης 1, Σταύρου, Πανταζής 2, Καραδήμας, Αποστολόπουλος, Παρτσαλάκης, Μπακόπουλος, Κατρης 1, Παπαιωάννου, Πανόπουλος, Πάνου 8, Κακαβογιάννης 2.

Διαιτητές: Γιακαλής- Κουτσός, Δίλεπτα: 1-5, Πέναλτι: 3/4-5/7



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες