Αργός: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου - Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2018

Αργός: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου - Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν


Συνεδριάζει την 20η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους - Μυκηνών και σας προσκαλεί να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο)  σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα.
Περί αποδοχής ποσού 217.992,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Άργους – Μυκηνών» στα πλαίσια του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
2. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2018 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
3. Επί του από 16-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή κλήσεων Κ.Ο.Κ. και ελεγχόμενης στάθμευσης ετών 2014 - 2015» - εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.
4. Επί του από 14-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή τελών κοινοχρήστων χώρων έτους 2017» - εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.
5. Επί του από 16-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή τελών από το Δ.Φ. επί των ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
6. Επί του υπ’ αριθ, πρωτ. 5481/13-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας με θέμα: «Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολικού έτους 2019 – 2020» - εισηγητής ο κ. Π. Σκούφης.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος
ΚΟΙΝ.:
κ. Γενικό Γραμματέα κ.κ. Διευθυντές Υπηρεσιών Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων
Υπεύθυνο Portal Δήμου Άργους - Μυκηνών
ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες