Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου: Περπατάμε μαζί στον τόπο μας και γνωρίζουμε τις ομορφιές του - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2018

Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου: Περπατάμε μαζί στον τόπο μας και γνωρίζουμε τις ομορφιές του


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου διοργανώνει πεζοπορία την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 σε μια πανέμορφη διαδρομή που προσφέρει μοναδική θέα στον Κορινθιακό και τη Λίμνη Βουλιαγμένης..

Δείτε την ανακοίνωση - πρόσκληση:

Ελάτε να περπατήσουμε μαζί στον τόπο μας και να γνωρίσουμε τις ομορφιές του!

Περαχώρα-Λίμνη Βουλιαγμένης

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Η πορεία μας θα ξεκινήσει από την Περαχώρα και θα ακολουθήσει τη ράχη του βουνού, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε την πανέμορφη, πανοραμική θέα στα επιβλητικά βουνά της γύρω περιοχής, βλέποντας μέχρι τη Ζήρεια, τη Γκιώνα και τον Παρνασσό!

Στη συνέχεια θα μπούμε σε δάσος πεύκων μέχρι το δρόμο προς Στέρνα, για να ακολουθήσουμε μια ελαφρά ανηφορική πορεία, υψομετρικής διαφοράς 120 μέτρων και να βγούμε στις Κλίσκες, όπου η θέα προς τη λίμνη Βουλιαγμένη, Σαρωνικό και Κορινθιακό κόλπο, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα είναι μοναδική!

Το μήκος της διαδρομής είναι 11 χλμ. (με δυνατότητα επιλογής μικρότερου τμήματος διαδρομής) και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Απαιτείται μια σχετικά καλή φυσική κατάσταση και ορειβατικό μποτάκι.

Μαζί μας θα περπατήσει και η Ορειβατική Λέσχη Κεφαλλονιάς.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Δημήτρης Καραχρίστος 6932 981010



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες