Κιάτο: Αλβανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία και ύψωσαν την αλβανική - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2018

Κιάτο: Αλβανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία και ύψωσαν την αλβανική


Περισσεύει το θράσος στον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα ο οποίος απηύθυνε χυδαία βρισιά προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το αλαζονικό του στυλ, άνοιξε την όρεξη σε Αλβανούς εθνικιστές που έφτασαν σε ελληνικό έδαφος. Κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ύψωσαν την Αλβανική.

Δεν πίστευαν οι κάτοικοι του χωριού Βασιλικό στο Κιάτο, όταν αντίκρισαν στον ιστό την Αλβανική σημαία. Άφαντη η ελληνική. Οι δύο δράστες φορώντας μπλούζες με τίτλο "Συμμαχία για την ενωμένη Αλβανία ", κατεβάζουν όπως βλέπετε την ελληνική σημαία από τον ιστό της και ανεβάζουν την κοκκινόμαυρη της Αλβανίας με το εθνικιστικό σύμβολο του αετού.

Στο facebook γράφουν : «Η απάντηση μας στις ρατσιστικές δράσεις της Ελλάδας. Αφαιρούμε και σκίζουμε τη σημαία αυτού του κράτους».

Η συμμαχία για την Ενωμένη Αλβανία επιδιώκει όπως υποστηρίζει να πάρει πίσω την Τσαμουριά. Οργισμένοι οι κάτοικοι της Θεσπρωτίας ξεσπούν στην κάμερα του Star.

Και όμως οι Αλβανοί επιχειρούν να αντιστρέψουν την ιστορία και να ισχυριστούν ότι καταδιώχθηκαν από Έλληνες. Το αφήγημα αυτό ενισχύει ο Εντι Ραμα ο οποίος συχνά πυκνά μιλά για Τσαμουρι. Άλλωστε το όραμα του για τη δήθεν Μεγάλη Αλβανία το ανέπτυξε και προχθές κατά τη συνάντηση του με τον Κοσοβάρο ομόλογο του. Έστρεψε τα βέλη του και προς την Ευρωπαίκη Ένωση .

«Ο Υπουργός εσωτερικών του Κοσόβου μου εξηγούσε εχθές πως στο Βελιγράδι μέχρι τις 2 το βράδυ απεσταλμένοι της Ε.Ε του ζητούσαν να βγάλει τη λέξη Δημοκρατία του Κοσόβου στην ομιλία που θα έκανε την επομένη. Ποιος τους γ@@, στη γλώσσα της ευρωβουλής», είπε ο Ράμα.

Την επιχειρηματολογία των Αλβανών καταρρίπτει με συγκεκριμένα στοιχεία ο πρώην υπουργός και πρόεδρος συγγενών θυμάτων από τους Τσάμηδες Αντώνης Μπέζας ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Star και τη Βελίκα Καραβάλτσιου .

Στην Αλβανία γιορτάστηκε σήμερα η επέτειος της απευλευθέρωσης. Ακόμα και μικρά παιδιά στα σχολεία έχουν εκπαιδευτεί να κα΄νουν με τα χέρια τους το εθνικιστικό σύμβολο του αετού. Άλλωστε τον τόνο έδωσε για μια ακόμα φορά ο ίδιος ο Ράμα.

Οι επιδιώξεις του βρίσκονται στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων της Σερβίας. Ο πρωθυπουργός της οποία αν δει να ανάβει το φυτίλι στα Βαλκάνια θα αντιδράσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες