Μανωλακης Δημητριος. Νέα Υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2018

Μανωλακης Δημητριος. Νέα Υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 
- Γεννήθηκε το 1977 στη Κόρινθο και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του στον Άγιο Βασίλειο.
 
- Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπαλάφα πτυχιούχο Παντείου Πανεπιστημίου , με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
 
- Κατάγεται από αγροτική οικογένεια , γιός του Γεωργίου και της Μαρίνας Μανωλάκη.
 
- Πτυχιούχος Δημοσίου ΙΕΚ Τμήματος Ηλεκτρονικών ειδικότητας Τεχνικού Τηλεπικοινωνιακών και Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων
 
- Επιχειρηματίας  συνιδιοκτήτης με τον αδελφό του Αθανάσιο του Ομίλου Επιχειρήσεων ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ , με τρεις επιχειρήσεις: «Οινοποιείο Μανωλάκης» με τα ονομαστά κρασιά, «Φωτοβολταϊκά Αγίου Βασιλείου»  και «FOODSALES» με δραστηριοποίηση στο χώρο των τροφίμων.
 
- Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βασιλείου, από την ίδρυσή του ως σήμερα, μέλος της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Αγίου Βασιλείου και έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
 
- Όραμά του είναι να δημιουργήσουμε το προφίλ μιας πράσινης πόλης και να επαναφέρουμε χαμένες αξίες όπως την ιδιαίτερη πολιτιστική μας κληρονομιά ,την τοπική ευημερία , τον βιολογικό μας πλούτο, την ευταξία των φυσικών αποθεμάτων του οικοσυστήματος και τον οικοτουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες