Βρέθηκε ο εκλεκτός! Ποιον θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 22, 2018

Βρέθηκε ο εκλεκτός! Ποιον θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο;


Λύνεται ημέρα με την ημέρα το παζλ των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Κορινθίων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε και ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Κορινθίων, ενώ γνωστό εδώ και καιρό είναι και το πρόσωπο που θα στηρίξει η Κουμουνδούρου, στις Περιφερειακές εκλογές για την Πελοπόννησο.

Στην Κόρινθο υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, Κώστας Κατεμής.


Όσον αφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστοί οι υποψήφιοι που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις 7 από τις 13 περιφέρειες της χώρας. Ειδικότερα η Κουμουνδούρου έχει ήδη επιλέξει:

● Στην Αττική τη Ρένα Δούρου.
● Στα Ιόνια Νησιά τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο.
● Στη Δυτ. Μακεδονία τον Θόδωρο Καρυπίδη.
● Στην Πελοπόννησο το Γιώργο Δέδε.
● Στη Δυτική Ελλάδα τον Απόστολο Κατσιφάρα.
● Στην Ανατ. Μακεδονία τον Κωνσταντίνο Κατσιμίγα.
● Στη Στερεά Ελλάδα τον Δημ. Αναγνωστάκη.

loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες