Πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του κλειστού κολυμβητηρίου Άργους - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2018

Πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του κλειστού κολυμβητηρίου Άργους - ΒΙΝΤΕΟ


«Θεμέλια στο όνειρο των Αργείων έβαλε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος»
Τη Δευτέρα 12/11/2018 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του πρώην Γαλακτοκομικού η τελετή θεμελίωσης του Κλειστού Κολυμβητηρίου Άργους. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι , πρόεδροι Νομικών Προσώπων και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος φανερά συγκινημένος δήλωσε: «Ένα μεγάλο όνειρο γίνεται πράξη από την παρούσα δημοτική αρχή μετά από έναν πραγματικό αγώνα εξοικονόμησης πόρων σε αυτούς τους οικονομικά δύσκολους καιρούς. Το κολυμβητήριο είναι ένα ακόμα έργο πνοής για τον τόπο, για την νεολαία , για τον αθλητισμό. Είμαι σίγουρος πως μαζί θα ολοκληρώσουμε αυτό το σπουδαίο έργο και δεν θα αργήσει η μέρα των εγκαινίων».

Μετά από την ολοκλήρωση του κατασκευαστικού έργου ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο κλειστού τύπου.

Το κτίριο εμβαδού 1.397,04 τ.μ. θα έχει κλειστή δεξαμενή Κολύμβησης διαστάσεων 25,03 Χ 16.00 μ. και βάθος - 2.00 μ. και μια δεξαμενή εκμάθησης διαστάσεων 8,00Χ5,00 μ. και βάθος από -0,30μ. έως -1,00μ. καθώς και κερκίδες 115 θέσεων.

Περιμετρικά του κτιρίου διαμορφώνονται ζώνες πρασίνου, παιδική χαρά, χώροι περιπάτου και υπαίθριοι χώροι στάθμευσης συνολικών θέσεων 26 για οχήματα και 5 θέσεων για μηχανοκίνητα.

Επίσης διαθέτει:

- Αποδυτήρια ανδρών, γυναικών και παιδιών

- Γραφείο Διοίκησης

- Ιατρείο

- Αποθήκη οργάνων-εξοπλισμού

- Κυλικείο

- WC

- χώρο ειδών καθαριότητας-αποθήκη



Πηγή βίντεο argolidaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες