«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» Δεν έχει θέση στα σχολεία μας το δηλητήριο και το μίσος των εθνικιστών! Ζήτω η φιλία των λαών! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2018

«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» Δεν έχει θέση στα σχολεία μας το δηλητήριο και το μίσος των εθνικιστών! Ζήτω η φιλία των λαών!


Με αφορμή την προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι εθνικιστικοί κύκλοι το τελευταίο διάστημα να χύσουν το φασιστικό τους δηλητήριο στους μαθητές, καθώς και ορισμένα κρούσματα απειλών σε καθηγητές μπροστά τις σχολικές γιορτές της 28η Οκτωβρίου και της 17ης Νοέμβρη, η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» απευθύνεται με ανακοίνωσή της στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές, καλώντας τους να κάνουν δική τους υπόθεση την απομόνωση του φασισμού.

Τονίζει ότι είναι χρέος των εκπαιδευτικών να υπερασπιστούν το σχολείο και τη νέα γενιά από το δηλητήριο του εθνικισμού και του φασισμού.

Χαρακτηριστικά σημειώνει ότι πρέπει «να "φάνε πόρτα" από τα σχολεία όλοι όσοι με δόλιο τρόπο επιδιώκουν να παρασύρουν τους μαθητές μας, κάτω από την κουκούλα τη ανωνυμίας και των ανυπόγραφων καλεσμάτων, σε ενέργειες και δράσεις που σχεδιάζονται από τους υπόδικους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και από διάφορα εθνικιστικά site, που τις προηγούμενες μέρες υμνούσαν τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, τον Χίτλερ και κάθε λογής κατακάθι της Ιστορίας».

Υπογραμμίζει επίσης ότι «το τσάκισμα του φασισμού είναι υπόθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Όσο δυναμώνει το εργατικό - λαϊκό κίνημα και το ταξικό του περιεχόμενο, θα απομονώνεται η επιρροή των φασιστικών και εθνικιστικών οργανώσεων, θα αποκαλύπτεται ο ρόλος τους στις συνειδήσεις των εργαζομένων.
Καλούμε τις ΕΛΜΕ με αποφάσεις να αναλάβουν δράση και να καλύψουν όλους τους συναδέλφους!».
«Έξω οι φασίστες από τα σχολεία» τονίζει και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων.
ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες