Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2018

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 15η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 π.μ. για την συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.Εισήγηση επί της 5ης μερικής αναμόρφωσης του δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2018.

2.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) διάρκειας πέντε ετών (Αρίθ. μελ. 58/2017)΄΄.

3.Απευθείας ανάθεση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος υπηρεσιών – προμηθειών για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στον Δήμο μας από έντονα καιρικά φαινόμενα .
4.Απευθείας ανάθεση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος της προμήθειας πετρελαίου κίνησης για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες και να εξασφαλιστεί η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του Δήμου .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων &

Τοπικής Κοινότητας 

Ο Πρόεδρος 
Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος 
Δήμαρχος 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες