ΝΙΚΗ ...ΧΡΥΣΑΦΙ για τα κορίτσια του Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου επί της ΑΘΛ.Ε.Σ. Ηρακλείου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2018

ΝΙΚΗ ...ΧΡΥΣΑΦΙ για τα κορίτσια του Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου επί της ΑΘΛ.Ε.Σ. Ηρακλείου


Μία πολύ σημαντική και επί ενός ισχυρού αντιπάλου νίκη πέτυχε για την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών η ομάδα του Α.Ο Ποσειδών 
Λουτρακίου επί της ΑΘΛ.Ε.Σ. Ηρακλείου


Μία νίκη που πιθανόν η αξία και η χρησιμότητά της να φανεί στην εξέλιξη του Πρωταθλήματος και έχει να κάνει με τον στόχο που έχει θέσει ο Όμιλος για την φετινή περίοδο.


Η νεανική μας ομάδα παρ΄ότι ξεκίνησε πολύ χαλαρά δίδοντας την ευκαιρία στην ομάδα της Κρήτης να πάρει με μεγάλη ευκολία το 1ο σετ του αγώνα , εν συνεχεία με μεγάλα ψυχικά αποθέματα και αφού βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς { σέρβις - πρώτη μπάλα - επίθεση αλλά ιδιαίτερα στην άμυνα } έκανε την ανατροπή νικώντας τα επόμενα τρία σετ κερδίζοντας ένα καθαρό τρίποντο που την ανεβάζει σχεδόν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα , ατενίζοντας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τους επόμενους δύσκολους αγώνες.


Τα σετ 15-25 , 25-21 , 25-19 , 25-20


Η σύνθεση της ομάδος: Μιχαλά Μ , Σκλήρη Σ , Πατουχέα Ε , Λισλεβάντ-Θαλασσινού Β , Μπρεζετού Σ , Θεοδοσίου Χ , Κοσσυβάκη Ε , Καλύβα Μ , Βλάσση Ε , Γκιώνη Κ , Δόσχορη Δ , Καραβούλη Ε , Κοκολογιάννη Μ , Παντελέων Μ .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες