Κωνσταντοπούλου: Κανίς του Τραμπ ο Τσίπρας . Ο Πολάκης αγράμματο υποκείμενο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2018

Κωνσταντοπούλου: Κανίς του Τραμπ ο Τσίπρας . Ο Πολάκης αγράμματο υποκείμενο


Ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα και ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Αποκάλεσε τον κ Πολάκη «αγράμματο υποκείμενο» που παραμένει στην κυβέρνηση παρά τις δηλώσεις του για τους νεκρούς στο Μάτι και τα όσα είπε περί ανάγκης παρέμβασης της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη. 

Έγινε αναπληρωτής υπουργός επειδή υπερασπίστηκε τον Tσίπρα είπε επίσης η κα Κωνσταντοπούλου. «Όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά. 


Πηγή: .skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες