«Μας ακούτε;» – Το βίντεο σοκ που έφτιαξαν μαθητές για τα τροχαία δυστυχήματα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 16, 2018

«Μας ακούτε;» – Το βίντεο σοκ που έφτιαξαν μαθητές για τα τροχαία δυστυχήματα


Συγκλονιστικό βίντεο για τα τροχαία δυστυχήματα, έφτιαξαν οι μαθητές της έκτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου. Βίντεο που πήρε και την πρώτη θέση, στον διεθνή διαγωνισμό Πολυμέσων, που προκήρυξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος».

«Ελπίζουμε όλοι να βοηθήσουμε στην πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων. Στο τραγούδι μας θίγονται τα κύρια αίτια των τροχαίων δυστυχημάτων όπως η υπερβολική ταχύτητα, οι επικίνδυνες προσπεράσεις, η κατανάλωση αλκοόλ και η μη χρήση της ζώνης ασφαλείας» αναφέρουν οι συντελεστές.

Οι στίχοι είναι των δασκάλων των παιδιών Γεωργιού Χοχλάκη και Ελευθέριου Κουμή και των ίδιων των μαθητών, και η μουσική του Γ. Χοχλάκη.

Δείτε και το συγκλονιστικό βίντεο με το τραγούδι των μικρών παιδιών που απευθύνονται στον μπαμπά τους…


Πηγή πληροφοριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες