Θλιβερές εικόνες από την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Πολίτες μαζεύουν τρόφιμα από τον δρόμο μετά το τέλος της λαϊκής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2018

Θλιβερές εικόνες από την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Πολίτες μαζεύουν τρόφιμα από τον δρόμο μετά το τέλος της λαϊκής


Η θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι ζουν στα όρια της ανέχειας, αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά, μέσα από μερικές εικόνες στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ελλάδα της κρίσης, που βλέπουμε ολόκληρες οικογένειες να μην έχουν ούτε τα βασικά για να επιβιώσουν και να τα «φέρουν βόλτα», που άνθρωποι ψάχνουν τρόφιμα ακόμη και από τα σκουπίδια ζήσουν, οι παρακάτω εικόνες προκαλούν θλίψη για ακόμη μία φορά.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε μερικούς πολίτες στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, να μαζεύουν τρόφιμα -φρούτα και λαχανικά- από τον δρόμο, μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς, αφού δεν έχουν αρκετά χρήματα για να ψωνίσουν.





iefimerida.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες