Κουπόνι επιβράβευσης του Followgreen για κάθε πολίτη που στήριξε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2018

Κουπόνι επιβράβευσης του Followgreen για κάθε πολίτη που στήριξε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Γ. Γαλανόπουλος» έλαβε χώρα ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ, όπου νικητές ήταν η προσφορά και η αλληλεγγύη των πολιτών.

Η Ομάδα Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Λουτρακίου ήρθε αντιμέτωπη με την Ομάδα Μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων σε έναν αγώνα που είχε σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η είσοδος ήταν δωρεάν για όλους, ενώ οι πολίτες κλήθηκαν να φέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να στηρίξουν το Κοινωνικού Παντοπωλείο.

Κάθε πολίτης που συνέβαλε στην ενίσχυση της δράσης, επιβραβεύτηκε για την προσφορά του από του δημοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης Followgreen, με ένα κουπόνι 150 πόντων που μπορεί να το εξαργυρώσει μέσω της πλατφόρμας, για την απόκτηση εκπτώσεων και προσφορών από τις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες