Δωρεά υπολογιστών από την Landis & Gyr για το Νέο Λύκειο Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2018

Δωρεά υπολογιστών από την Landis & Gyr για το Νέο Λύκειο Λουτρακίου


Η εταιρεία Landis & Gyr Α.Ε. προχώρησε στην δωρεά πέντε καινούργιων υπολογιστών, στο νέο Λύκειο Λουτρακίου για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών.

Ευχαριστήριο προς την εταιρεία απηύθυνε ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων:

"Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και η δημοτική Αρχή επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρεία Landis & Gyr Α.Ε. και δη τον διευθυντή κ. Δημήτριο Μουστάκα, για την ευγενική δωρεά πέντε καινούργιων υπολογιστών, που θα εξοπλίσουν τις εγκαταστάσεις του Νέου Λυκείου Λουτρακίου και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των μαθητών.

Με την απόκτηση των υπολογιστών αναβαθμίζεται η τεχνολογική υποδομή του σχολείου ενώ συγχρόνως ενθαρρύνεται και στηρίζεται το έργο των εκπαιδευτικών.

Παρόμοιες κοινωνικές ευαισθησίες συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίλυση προβλημάτων και αποτελούν μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς".

Η εταιρεία Landis & Gyr Α.Ε., με έδρα και εργοστάσιο στον Ισθμό της Κορίνθου, ιδρύθηκε το 1970, έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των «έξυπνων» μετρητών και είναι θυγατρική στην Ελλάδα της πολυεθνικής Landis+Gyr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες