Καμπόσος: Nτροπή για τον αρχιεπίσκοπο η συμφωνία με τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 11, 2018

Καμπόσος: Nτροπή για τον αρχιεπίσκοπο η συμφωνία με τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ…


Στην καθιερωμένη του επικοινωνία με τους πολίτες, μέσα από την διαδικτυακή του εκπομπή, εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του Έλληνα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα δηλώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «ο ήρωας Κατσίφας αξίζει να χαραχτεί στην μνήμη μας», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την συμφωνία του πρωθυπουργού με την εκκλησία τονίζοντας ότι «Η συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου αποτελεί ντροπή για τον αρχιεπίσκοπο!».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες