Λουτράκι:Τ. Σακελλαρίου - Στις Εκλογές Κατεβαίνω Εκ Νέου Με Τον Γκιώνη ! [Video] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2018

Λουτράκι:Τ. Σακελλαρίου - Στις Εκλογές Κατεβαίνω Εκ Νέου Με Τον Γκιώνη ! [Video]


Με φόντο τις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης…
Ο Αντιδήμαρχος πολιτισμοί Τάσσος Σακελλαρίου ανακοινώνει οτι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα με τον σημερινό Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη! 
Η σημαντική αυτή ανακοίνωση έρχεται σε μια περίοδο που ορισμένα στελέχη της πλειοψηφίας ετοιμάζουν βαλίτσες και θα αποχαιρετήσουν τον Δήμαρχο… Ήδη προ δυο εβδομάδων περίπου αποχώρησε η Μαρία Πρωτόππαπα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες λοιπόν,δυο ακόμα στελέχη της παράταξης Γκιώνη βρίσκονται κοντά στην πόρτα…
Άρα η σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας Σακελλαρίου έρχεται να ενισχύσει το προφίλ του σημερινού Δημάρχου αφού φαίνεται πως πολλά,αξιόλογα στελέχη,της αυτοδιοίκησης θα ”ακολουθήσουν”εκ νέου τον Γιώργο Γκιώνη.
Η υποψηφιότητα του τελευταίου δε,θεωρείται κάτι παραπάνω απο δεδομένη για μια ακόμα φορά!
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με βάση τα όσα λέει ο κος Σακελλαρίου στο ενδιαφέρον τηλεοπτικό ρεπορτάζ του καναλιού www.korinthiatv.gr η πλειοψηφία της παράταξης Γκιώνη είναι κοντά στον σημερινό Δήμαρχο!
korinthiatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες