Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 02, 2018

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μητσοτάκης και νέο σήμα

Δεν είναι ΝΔ (της πάλαι ποτέ δεξιάς) αυτός…

Τελικά, αυτός πού δεν θέλει την αυτοδυναμία της ΝΔ, είναι ο ίδιος ο Πρόεδρός της ο Κυριάκος Μητσοτάκης;..

Γιατί δεν είναι δυνατόν, μετά από τρεισήμισι χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που έχουν φορτωμένο στις πλάτες τους το ολοκαύτωμα στο Μάτι Αττικής, τις καταστροφικές (δις) πλημμύρες της Μάνδρας Αττικής, με δεκάδες θύματα που αναζητούν τη δικαίωσή τους, το ξεπούλημα στους Σκοπιανούς της Μακεδονίας μας, το μπουρλότο που έβαλαν στις σχέσεις τους με την Εκκλησία της Ελλάδος και πόσα άλλα ακόμη, να μην καταγράφεται δημοσκοπικά η απόλυτη αυτοδυναμία της ΝΔ!

Αλλά, πώς να καταγραφεί, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σε όλα τα “εθνικά προσκλητήρια” απών;

Απών ήταν από τις δυο λαοσυνάξεις - συλλαλητήρια υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα! Απών ήταν από τον λαϊκό ξεσηκωμό των Ελλήνων κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών! Απών ήταν στο ύπουλο χτύπημα της κυβέρνησης κατά της Θράκης μας με την απόφαση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το διορισμό των Μουφτήδων στην Κομοτηνή και την Ξάνθη! Απών ήταν από την υπόγεια συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου για το διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας! Απών είναι και από την λαϊκή εξέγερση των μαθητών σε όλη την Β. Ελλάδα που βροντοφωνάζουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας με το “Ελλάς – Ελλάς, ή ταν ή επί τας”!

Θα πρέπει δηλαδή, να πιστέψουμε εκείνες τις κακόβουλες απόψεις, που φτάνουν στ΄ αυτιά μας, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιζητά τη μη αυτοδυναμία της ΝΔ, προκειμένου να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτήν την εντολή του έδωσαν ΗΠΑ και Γερμανία;

Αν όμως είναι έτσι, εκεί στη ΝΔ έχετε ακόμη το χρόνο να τον συμμαζέψετε! Τώρα! Όχι αύριο! Γιατί αύριο θα είναι αργά και δεν θα γλυτώσετε τις “αγχόνες” που θα στήσουν οι ανυποψίαστοι Νεοδημοκράτες, που ψηφίζουν σήμερα ΝΔ, ίσως, όχι επειδή παραδέχονται την ηγετική φυσιογνωμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά γιατί θέλουν να διώξουν από την Εξουσία τους Εαμοβούλγαρους, Μπολσεβίκους, κατσαπλιάδες, της τάχατες και λεγόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς!!
Τατσόπουλος, Συρίγος και τι άλλο θα δούμε…

https://www.enandro.gr/images/biblia/katalogos_andros2013/syrigos4.jpg

Μετά την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατσόπουλου στο βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών που ασμένως ανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πληροφορούμεθα πως αποδέχτηκε την πρόταση του εκλογικού του επιτελείου για την κάθοδο στην Α΄ Αθηνών του καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστήμιου Άγγελου Συρίγου!
Θα θυμίσουμε, ότι ο Άγγελος Συρίγος συνεργάστηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Αυτό όμως που μας ενοχλεί ιδιαίτερα, είναι πως, όπως μας πληροφορούν, μετέχει σε ανίερα πολιτικά παιχνίδια διακηρύσσοντας την ακυρότητα του “Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας”! Του “Πρωτοκόλλου” που βρίσκεται σε ισχύ από το 1914, όταν και το υπέγραψαν (17 Μαΐου) οι εκπρόσωποι της Αυτονόμου Βορείου Ηπείρου (Ζωγράφος – Καραπάνος) και εγκρίθηκε άνευ όρων από την αλβανική πλευρά! Το οποίο, κατοχύρωνε τα δικαιώματα της θρησκείας, της παιδείας, της γλώσσας και της αυτοδιοίκησης, στην ελληνική μειονότητα!

Ωστόσο, το ύποπτο είναι, ότι περί της ακυρότητας του “Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας” μίλησε και ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, μετά την εκδίωξή του από το Υπουργείο Εξωτερικών! Και όπως μαθαίνουμε ο Άγγελος Συρίγος, εκλεγεί δεν εκλεγεί, σε κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι ΥΠΕΞ ή Αναπληρωτής ΥΠΕΞ!

Αλλά, ο Άγγελος Συρίγος μας μπερδεύει και στο Σκοπιανό ζήτημα! Γιατί, ναι μεν εκφράζει επιφυλάξεις για την παραχώρηση της Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας στους Σκοπιανούς, αλλά υποστηρίζει τη σύνθετη ονομασία ως τη μόνη εφικτή λύση!

Αυτή η θέση που εκφράζει ο κ. Άγγελος Συρίγος, είναι η επίσημη θέση της ΝΔ και δική σας κ. Μητσοτάκη;

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε ζητήσει ανάλογα δικαιώματα με εκείνα των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου, για τους Βορειοηπειρώτες! Μήπως ήταν εθνικιστής και φασίστας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης;

Επίσης να αναφέρω, πως προ ημερών σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, όπου ήταν καλεσμένος ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στο βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Σάκης Ιωαννίδης καθώς και η αφεντιά μου, διατυπώθηκαν αντίθετες θέσεις με αυτές του κ. Συρίγου! Και ο κ. Ιωαννίδης μετέχει του Εκτελεστικού Γραφείου της ΝΔ και ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ! Τελικά μήπως και εδώ θα πρέπει να ξεσηκωθεί η νεολαία της ΝΔ και να πάρει το βούρδουλα, γι΄ αυτές τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του εκλογικού του επιτελείου;;
Οι περίεργες κρυφές συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Αποτέλεσμα εικόνας για ραντεβού μητσοτάκη διαμαντοπούλου κοντογιαννόπουλου

Εξ όσων μαθαίνουμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να γίνει ο Τσίπρας της ΝΔ! Αποκηρύσσοντας μετά βδελυγμίας τη Δεξιά και προσχωρώντας στην κεντροαριστερά! Έτσι, δεν σταματά να κάνει κρυφές συναντήσεις με πρώην Πασόκους και να συζητά για μελλοντικές συμμαχίες! Τελευταίο πολιτικό κρούσμα, ήταν η κρυφή συνάντηση με την Άννα Διαμαντοπούλου. Ο λόγος της συνάντησης είχε σίγουρα πολιτικά στοιχεία, που μπορεί να μεταφράζονται σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ! Παρών στη συνάντηση και ο πρώην υπουργός της ΝΔ, μετέπειτα και του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κοντογιαννόπουλος! Ο οποίος πέρασε και μια βόλτα από τη “Δράση”!

Τελικά, πολλές και κακές οι παρέες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν νομίζετε;;
Αποτέλεσμα εικόνας για κουιζ


Μου είπαν, πως ένας από τους πολιτικούς κοινοβουλευτικούς αρχηγούς κατά το παρελθόν – πριν το κόμμα μπει στη Βουλή – μέσω εκπροσώπου του έπαιρνε μπαξίσι από τραπεζίτες και εφοπλιστές! Για τις ανάγκες του κόμματος καλέ!

Σήμερα η σχέση αυτή είναι άμεση και δεν χρειάζεται ο μεσολαβητής!

Αν είναι έτσι τα πράγματα, όπως μου τα είπαν, θα αναφωνήσω πως αυτός ο Πρόεδρος είναι πολύ μάγκας, πολύ λεβέντης…

Κι όπως λένε και στα χωριά μας: “Το κάρο το σέρνει ο μπουραντάς”, ε… συγνώμη “ο αραμπάς”! Ποιος λοιπόν, είναι αυτός ο πολιτικός αρχηγός; Αν κάποιος αναγνωρίζει τον εαυτό του να σηκώσει την χερούκλα του! Εν ευθέτω χρόνω τα νεώτερα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες