Λουτράκι: Ανέλκυσαν 395 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης από τον βυθό της Λίμνης Βουλιαγμένης (φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2018

Λουτράκι: Ανέλκυσαν 395 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης από τον βυθό της Λίμνης Βουλιαγμένης (φώτο)


Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club πραγματοποίησε καθαρισμό βυθού στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Ο απολογισμός της κατάδυσης έφτασε τα 395 κιλά ή 25 τεμάχια ανθρώπινης ρύπανσης.

Η ομάδα απαρτιζόταν από τέσσερις δύτες και τρεις στην ξηρά.

«Αυτή την φορά είχαμε στόχο να απαλλάξουμε τον βυθό από ένα (πιθανόν) σκίαστρο ταβέρνας από πλεκτό σχοινί που είτε το πήρε ο βοριάς και το πέταξε στην θάλασσα ή κάποιος το πέταξε ....., μαζί με αυτό βγάλαμε σακούλες, πετονιές και κομμάτια μέταλλο. Αυτό το σκίαστρο λοιπόν είχε απλωθεί στον βυθό, το κομμάτι που ανελκύσαμε ήταν περίπου 180-190 τετραγωνικά μέτρα και είχε νεκρώσει τον βυθό που κάλυπτε. Αυτή την φορά μπορέσαμε και βγάλαμε το μισό, το υπόλοιπο θα βγει στην επόμενη δράση μας! 

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες! Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε Σεβόμαστε το περιβάλλον , Σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας , ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας!», αναφέρει η ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club.

Δείτε φωτογραφίες










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες