Το δρομολόγιο της Θεσσαλονίκης απασχολεί τα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2018

Το δρομολόγιο της Θεσσαλονίκης απασχολεί τα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου

Σύσκεψη ΚΤΕΛ Τρίπολη

Μία ιστορική απόφαση πάρθηκε χθες στην Τρίπολη, καθώς από τον Φεβρουάριο του 2019 τα ΚΤΕΛ της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκινούν καθημερινά δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη.

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Τρίπολη, στα γραφεία των εγκαταστάσεων της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε., η συνεδρίαση των προεδρείων και των στελεχών των ΚΤΕΛ Α.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου..

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν οι Πρόεδροι των ΚΤΕΛ Α.Ε. Νομού Αργολίδος Αργύρης Μαρούσης, Νομού Αρκαδίας Νίκος Κουτσόγιωργας, Νομού Κορινθίας Νότης Μάρκελος, Νομού Λακωνίας Δαμιανός Σταθάκος και Νομού Μεσσηνίας Νικήτας Μπούρας


 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων για την από κοινού εκμετάλλευση της γραμμής της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Θεσσαλονίκης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με την καθημερινή δρομολόγηση λεωφορείων από την Πελοπόννησο στην Θεσσαλονίκη και αντίστροφα με την επίτευξη του στόχου της καλύτερης πληρότητας των λεωφορείων.

Μετά από διαλογική συζήτηση, συμφώνησαν ομόφωνα σε μία αγαστή συνεργασία για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων φέροντας την Πελοπόννησο και την Θεσσαλονίκη πιο κοντά.

Η έναρξη των δρομολογίων από Πελοπόννησο προς Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσει στις αρχές του ερχόμενου μηνός Φεβρουαρίου 2019, ενώ άμεσα θα ενημερωθεί το επιβατικό κοινό για τις ώρες των δρομολογίων.






δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: ΚΤΕΛ Αρκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες