ΑΣΠΠΥ: Για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2018

ΑΣΠΠΥ: Για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων


Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης» (ΑΣΠΠΥ), με αφορμή τα αποτελέσματα στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, χαιρετίζει όλους όσοι στήριξαν το ψηφοδέλτιό της, δίνοντάς της ποσοστό 4,28%, έχοντας μόλις ένα μήνα «ζωής» και δράσης.
«Η συνδικαλιστική αδράνεια, ο ευδαιμονισμός, το κουκούλωμα των προβλημάτων, η υποσχεσιολογία και ο συνδικαλισμός των δημόσιων σχέσεων δεν μπορούν πλέον να συνεχίζονται. Η παρουσία της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης" αυτό ακριβώς επιδιώκει!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της και σημειώνει: «Από δω και στο εξής η παράταξή μας με συνεχείς παρεμβάσεις θα εκφέρει λόγο, θα προτείνει λύσεις και θα τις διεκδικεί με αγώνες, για οποιοδήποτε εργασιακό ζήτημα αφορά τον κλάδο μας. Καλούμε όλους εσάς, ανεξάρτητα από το ποια παράταξη ψηφίσατε για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων, να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια».
Στην ανακοίνωσή της η ΑΣΠΠΥ αναφέρει:
«Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που ξεπερνώντας αγκυλώσεις, πιέσεις και δισταγμούς, στηρίξατε με την ψήφο σας την "Αγωνιστική Συσπείρωση Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης".
  • Παρά το μικρό χρονικό διάστημα του μόλις ενός μήνα από την ίδρυση της παράταξης μας.
  • Παρά το συνειδητό αποκλεισμό της ιδρυτικής διακήρυξης της παράταξης από τα διάφορα "συναδελφικά" ηλεκτρονικά μέσα.
  • Χωρίς να συμμετέχουμε σε κανενός είδους αλισβερίσι με κέντρα εξουσίας.
  • Χωρίς να έχουμε προλάβει μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να αναπτύξουμε τη συνδικαλιστική μας παρέμβαση και να έρθουμε σε πιο άμεση επαφή με όλους εσάς. Παρ’ όλα αυτά, με παρακαταθήκη την αγωνιστική πορεία του καθενός από εμάς που συμμετείχαμε και το διεκδικητικό πλαίσιο πάλης που μας συνδέει, η παράταξη μας στηρίχθηκε με εξήντα μία (61) ψήφους και ποσοστό 4,28%.
Δυστυχώς, ο εγκλωβισμός των συναδέλφων από έναν άκρατο συνδικαλιστικό λαϊκισμό και τους επικοινωνιακούς τακτικισμούς είχε ως αποτέλεσμα την εκλογική επιβράβευση των παρατάξεων και των συνδικαλιστικών παραγόντων του κυβερνητικού συνδικαλισμού, που ευθύνονται για το εργασιακό αδιέξοδο του κλάδου μας εδώ και μία 20ετία.
Ο θεσμός του συμβασιούχου πυροσβέστη, ανεξάρτητα από το ποια νομική μορφή έχει -είτε είναι εποχικής απασχόλησης, είτε πενταετούς θητείας- υπάρχει εδώ και μια ολόκληρη εικοσαετία.
Τα προβλήματα, όλο αυτό το διάστημα όμως παραμένουν τα ίδια και απαράλλαχτα.
Αυτό πλέον δεν πρέπει να αφήσουμε να συνεχιστεί!
Η συνδικαλιστική αδράνεια, ο ευδαιμονισμός, το κουκούλωμα των προβλημάτων, η υποσχεσιολογία και ο συνδικαλισμός των δημόσιων σχέσεων, δεν μπορούν πλέον να συνεχίζονται. Η παρουσία της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης" αυτό ακριβώς επιδιώκει!
Από δω και στο εξής η παράταξή μας με συνεχείς παρεμβάσεις θα εκφέρει λόγο, θα προτείνει λύσεις και θα τις διεκδικεί με αγώνες, για οποιοδήποτε εργασιακό ζήτημα αφορά τον κλάδο μας. Καλούμε όλους εσάς, ανεξάρτητα από το ποια παράταξη ψηφίσατε για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων, να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια.
Να γίνετε συμμέτοχοι στη διεκδίκηση λύσεων των εργασιακών μας προβλημάτων και να μην παραμείνετε θεατές ενός χιλιοπαιγμένου έργου.
Σας καλούμε να στηρίξετε τη συνδικαλιστική παρουσία και τις πρωτοβουλίες της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης".
Οφείλουμε επίσης να εκφράσουμε ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους της Εφορευτικής Επιτροπής, που εργάστηκαν ασταμάτητα επί τριάντα δύο (32) συνεχόμενες ώρες, χωρίς να έχει υπάρξει η οποιαδήποτε διοικητική μέριμνα, αλλά και νομική υποστήριξη στα ζητήματα που παρουσιάζονταν κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες