Αλαβάνος σε Γ.Τράγκα: «Ο Τσίπρας έκανε πράγματα που δεν τόλμησαν δικτάτορες» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2018

Αλαβάνος σε Γ.Τράγκα: «Ο Τσίπρας έκανε πράγματα που δεν τόλμησαν δικτάτορες»


Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος κατηγορώντας τον έχει απωλέσει το δικαίωμα να μιλά για ήθος. Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Εν Αθήναις»

στα Παραπολιτικά fm είπε ότι είναι γελοία και ακραία τοποθέτηση να μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για ήθος καθώς χρησιμοποιεί ανήθικες μεθόδους δημιουργώντας κρίση ηθικής στο σύνολο της κοινωνίας. Είναι σαν τον Επίτροπο της Εκκλησίας που βάζει χέρι στο παγκάρι και την ίδια ώρα κάνει τον σταυρό του, είπε. «Αυτή η απαξιωμένη κυβέρνηση έχει απαξιώσει έναν ολόκληρο λαό» πρόσθεσε.

Υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης δεν έχει καμία διαφορά από την προηγούμενη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, τόνισε ότι ο πόθος για την εξουσία τους οδηγεί σε πολιτικό έγκλημα. «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τόλμησε πράγματα που ούτε οι δικτάτορες δεν τόλμησαν» είπε και καταλόγισε μεγάλες ευθύνες σε όσους βουλευτές αλλά και στον πρωθυπουργό προσωπικά υπέγραψαν μνημόνια. «Όσοι έχουν δεσμεύσει το όνομά τους ψηφίζοντας μνημόνια και κυρίως το τρίτο που είναι το χειρότερο, έχουν μεγάλη ευθύνη» είπε χαρακτηριστικά και τους ταύτισε με τον Μάκμπεθ που έχει λεκιάσει τα χέρια του με αίμα. Αυτοί, είπε, «έχουν λεκιάσει τα χέρια τους με τα δάκρυα του λαού».

Δήλωσε μάλιστα εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι, ενώ στο παρελθόν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έδιναν την μεγάλη μάχη για την έξοδο από το ΝΑΤΟ με συνθήματα «έξω οι βάσεις του θανάτου», σήμερα που ο κ. Καμμένος μίλησε για 4 νέες βάσεις δεν υπήρξε καμία αντίδραση ούτε από το ΥΠΕΞ, ούτε από τον κ. Κοτζιά που πρωτοστατούσε τότε στις μάχες κατά των Αμερικανικών βάσεων. Είναι, είπε, «σαν τον χριστιανό που παίρνει το Ευαγγέλιο από την Αγία Τράπεζα και το ποδοπατάει».

Η κυβέρνηση δεν έχει το πρώτο στοιχείο του ήθους, που είναι η ειλικρίνεια, είπε ο κ. Αλαβάνος και δήλωσε ότι θα μπορούσε πιο εύκολα να συνεργαστεί με έναν συντηριτικό πολιτικό που θα είναι ειλικρινής, παρά με αυτή την κυβέρνηση.

Εντυπωσιασμένος δήλωσε και από τις υποχωρήσεις της κυβέρνησης, «όχι μόνο σε σχέση με τις θέσεις της στο παρελθόν αλλά και σε σχέση με τις ανάγκες της χώρας». Σημειώνοντας ότι παρά το ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων, μίλησε για συμφωνία με συμβιβασμόύς που δεν ήταν αναγκαίου και την οποία επέβαλαν οι ΗΠΑ και οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Αναφορικά με την σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενός αριστερού και ενός δεξιού κόμματος, μίλησε για τερατογέννεση μόνο στην αρχή αυτής της συμμαχίας. «Στην πορεία δεν ήταν τερατογέννεση γιατί η κοινωνική και οικονομική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία διαφορά από την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης», σημείωσε και πρόσθεσε ότι αντιθέτως σήμερα η κυβέρνηση έσφιξε περισσότερο τις κάνουλες

Ερωτηθείς για τις διεθνείς σχέσεις της χώρας ο κ. Αλαβάνος επισήμανε ότι η κυβέρνηση έγινε αρεστή τόσο στους ευρωπαίους, όσο και στην Αμερική, λόγω της ικανότητάς της να εφαρμόζει τις εντολές που τις έδιναν. «Τι να τις κάνω τις καλές σχέσεις όταν αυτές επηρεάζουν με κακό τρόπο την δική σου πολιτική απέναντι στην χώρα και τους πολίτες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες