ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2018

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Ανταρσία στην Μανωλάδα;

Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολίτησ γερμανός δημαρχος ανδραβίδας

Υψίστου κινδύνου και διερεύνησης πληροφορία μας:

Η ΜΙΤ μέσω της μουσουλμανικής αδελφότητας της Αθήνας προετοιμάζει απεργία στη Μανωλάδα της Ηλείας περί τον Μάρτιο όταν γίνεται η μαζική συγκομιδή της φράουλας. Με αξίωση από τους Έλληνες παραγωγούς, για μεγαλύτερα μεροκάματα, σπίτια διαμονής και ασφαλιστικές εισφορές, σε συνεργασία με συνδικαλιστικούς φορείς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

Ωστόσο, βαθύτερος σκοπός τους είναι να σαμποτάρουν την ελληνική παραγωγή φράουλας, επ΄ ωφελεία της τουρκικής παραγωγής! Γνωρίζοντας, ότι δύο μέρες απεργία θα έχει ως επακόλουθο την καταστροφή όλης της παραγωγής φράουλας στην Ηλεία! Μας ενημέρωσαν ότι, κάτι πρέπει να γνωρίζει ο Μουσουλμάνος – Σύριος Δήμαρχος της Ανδραβίδας της Ηλείας!

Εμείς ρωτάμε: Γνωρίζει κάτι επί του ζητήματος;

Σε μια περιοχή που υπάρχει hotspot με 400 Σύριους! Οι οποίοι εισπράττουν επιδόματα και άλλες κρατικές παροχές και απολαμβάνουν το καφεδάκι τους στα καφέ των Λεχαινών! Εκεί όπου προετοιμάζεται το πρώτο μουσουλμανικό χωριό στην Πελοπόννησο. Είναι έτσι; Έχουμε σωστή πληροφόρηση;

Τι έχει να πει ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης Γερμανός, ο οποίος εξ όσων μας ενημερώνουν έχει άριστες σχέσεις με τον Σύριο Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ; Γνωρίζει κάτι;

Κάνουμε λάθος, πως ο Μητροπολίτης Γερμανός είναι υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού στην Αθήνα και υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας Τσίπρα - Ιερώνυμου;

Αφού για την Εφιαλτική Συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου έχει δηλώσει:

«Καταρχήν πιστεύω ότι οι ανακοινώσεις που έγιναν από τον Αρχιεπίσκοπο και τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως κ. Τσίπρα είναι λείαν ικανοποιητικές»!

Πάντως γίνονται δεκτές οι όποιες ενστάσεις τους!!

Απαγορεύεται η Σαηεντολογία στη Μόσχα…

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9ZOpnxGHh03xi1AVqt7ao0Ar5O21bxHgOl1OdEl7ZGlisT77o8GTHPb8xZfj3cMhh3pK1p58G-6OQW4-2S4kq1Rj4z3A_vzV6dzzqgQAZgAKIrEZu45HiyzydqhZBFL-5DJNs8PhGzUET/s640/1030610539%255B1%255D.jpg

Πρόσφατα στην Ρωσία απαγορεύτηκε με απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου, η δράση της αποκρυφιστικής οργάνωσης της Σαηεντολογίας! Σφράγισαν τους “ναούς” τους και έβαλαν λουκέτο στην Έδρα τους στη Μόσχα!

Αυτή η είδηση προκάλεσε απανωτούς τριγμούς στις ΗΠΑ, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η Αμερική είναι η παγκόσμια Έδρα της Σαηεντολογίας!

Αυτή η είδηση ήταν μαχαιριά στα σωθικά της αντιορθόδοξης, αντιχριστιανικής οργάνωσης, πολέμιου της Πίστεώς μας!!

Αναστάσιε αποτάσσεστε τη Σαηεντολογία;

Αποτέλεσμα εικόνας για αναστάσιος αλβανίας

Κατά το πρόσφατο παρελθόν έγραψα:

Επειδή το ζήτημα της Σαηεντολογίας (σ.σ. την επονομαζόμενη θρησκευτική φυλακή των εκβιασμών), που κατ΄ αποκλειστικότητα έχουμε φέρει στη δημοσιότητα, σε σχέση και με την Ορθόδοξη Εκκλησία, έχει δημιουργήσει πολύ θόρυβο και προκειμένου να ενημερωθεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ορθοδοξίας, ρωτήσαμε ευθέως τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο: «Αρχιεπίσκοπε αποτάσσεστε τη Σαηεντολογία, ως παραθρησκευτικό δόγμα, ως αίρεση, ως σατανική οργάνωση, που παλεύει προκειμένου να εξαφανίσει από προσώπου γης την Ορθοδοξία;»!

Δυστυχώς όμως απάντηση δεν πήραμε!

Το ίδιο ακριβώς ερώτημα θα θέλαμε να θέσουμε και στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιο! Μας το ζητούν από την μειονότητά μας, της Βορείου Ηπείρου! Να θέσω δηλαδή αυτό το ερώτημα από την παρούσα στήλη μου στην Ελεύθερη Ώρα, καθώς και τα παρακάτω: Υπάρχει σημαίνων πρόσωπο περί των κόλπων της Αρχιεπισκοπής Τιράνων που έπαιξε τω καιρώ εκείνω, στο χρηματιστήριο των Αθηνών υπέρ της ΕΤΕΒΑ, κερδίζοντας ένα πολύ σημαντικό ποσό;

Ποιος χρηματοδοτεί την αναπαλαίωση των Τζαμιών στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο; Υπεύθυνος περί των οικονομικών της Αρχιεπισκοπής σας είναι κάποιος που παινεύεται πως είναι Τσάμης; Θέτουμε αυτά τα ερωτήματα, με ταπεινότητα και σεβασμό και εάν υπάρχει απάντηση με μεγάλη μας ευχαρίστηση να τη δημοσιεύσουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών της εφημερίδας μας!

Δυστυχώς ούτε εδώ πήραμε απαντήσεις!

Τι μπορεί λοιπόν να σημαίνει η αφωνία;

Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι…

Ποιος είναι ο μαυραγορίτης εφοπλιστής;

Αποτέλεσμα εικόνας για εφοπλιστες πετρελαιο

Έγραψα την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα περί θερμού επεισοδίου Τουρκίας και Ελλάδος!

Αναφέροντας μεταξύ των άλλων:

«…Από τη Λιβύη στα κατεχόμενα της Κύπρου και στα αλβανικά λιμάνια της Αυλώνας και του Δυρραχίου, θα γίνει μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων καυσίμων, αλλά και στρατιωτικού υλικού! Όπως και από την Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ), στην Αυλώνα και το Δυρράχιο! Το deal ανέλαβε Έλληνας εφοπλιστής για λογαριασμό της Τουρκίας, αλλά και της Αλβανίας (σ.σ. ως γνωστόν, Τουρκία και Αλβανία είναι αδέλφια εξ αίματος)! Στον εν λόγω εφοπλιστή – φέρεται να δόθηκαν εγγυήσεις – μέσω χορηγήσεως δανείου από το κεντρικό κατάστημα της Ziraat Bank στην Αθήνα, ύψους 12 εκ. ευρώ! Η πηγή μου εκτιμά ότι τα παραπάνω υποδηλώνουν, πως είναι σε εξέλιξη θερμό επεισόδιο σε βραχονησίδα στο Αιγαίο Πέλαγος! Εξ ου και οι πρόσφατες δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, που ενδεχομένως έχουν τις κατάλληλες πληροφορίες…»!

Ποιος να είναι άραγε ο μαυραγορίτης εφοπλιστής που έχει περάσει στο κατώφλι του Σαράι του Ερντογάν;

Μπορεί να σηκώσει την χερούκλα του και να πει: Εγώ είμαι!

Πάντως εμείς κάνουμε προσπάθειες να μάθουμε το όνομά του! Θα του χρωστούσαμε υποχρέωση, αν μας έβγαζε από αυτόν τον κόπο!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες