Ποιες ώρες θα είναι ανοικτά σήμερα τα καταστήματα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 23, 2018

Ποιες ώρες θα είναι ανοικτά σήμερα τα καταστήματα


Ανοικτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα σήμερα, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Παράλληλα τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

Ανοιχτά θα είναι και κάποια σουπερμάρκετ ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας.
Το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2018 - Πρωτοχρονιάς 2019, σύμφωνα με τις αποφάσεις των εμπορικών συλλόγων, προβλέπει ότι τις καθημερινές μπορούν να είναι ανοικτά τα καταστήματα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ τα Σάββατο 22 και 29 του μήνα τα εμπορικά καταστήματα προτείνεται να είναι ανοικτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Δευτέρα 24 και 31 Δεκεμβρίου.
Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου προτείνεται τα καταστήματα, όπως παραδοσιακά και εθιμικά γίνεται, να παραμείνουν κλειστά.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες