Ελλάδα: Υπερκυβερνήτης G. Pyatt και δικτατορία του ευρώ. Να τα χαιρόμαστε! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2018

Ελλάδα: Υπερκυβερνήτης G. Pyatt και δικτατορία του ευρώ. Να τα χαιρόμαστε!



Αυτή η χώρα έχει πλέον εξελιχθεί σε μια χώρα οπερέτα, όπου τα γέλια διαδέχονται τα κλάματα σε ένα αδιέξοδο που γίνεται όλο και πιο βαθύ, όσο ο καναπές και η νάρκωσηκυριαρχούν στην κοινωνία μας.

Ιδού δυο εικόνες θλίψης και τραγωδίας για το κατάντημα μας.

Ποτέ ένας ξένος πρεσβευτής δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να αξιολογεί την κυβέρνηση της χώρας που είναι διαπιστευμένος.

Κι, όμως, ο Geoffrey Pyatt δήλωσε θρασύτατα και ως προπαγανδιστής της κακιάς ώρας ότι είναι εντυπωσιασμένος από την σοβαρότητα της κυβέρνησης.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση δεν είναι ότι ο G. Pyatt είναι ο μόνος, ίσως, σε όλον τον πλανήτη που είναι έκπληκτος με την σοβαρότητα της κυβέρνησης.

Το κωμικοτραγικό είναι ότι, αξιολογώντας την κυβέρνηση με τόση άνεση, επιβεβαιώνει ότι στην πραγματικότητα είναι ο υπερκυβερνήτης αυτού του τόπου και επομένως ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος να υπερβαίνει τα πρεσβευτικά εσκαμμένα και να βαθμολογεί τους κυβερνητικούς υφισταμένους του.

Σώσον κύριε τον λαό σου!

Η δεύτερη εικόνα έκπληξη ήταν εκείνη του Παύλου Τσίμα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων των 8 στον SKAI, όπου με μεγάλη ευκολία επιβεβαίωσε ότι στην πραγματικότητα ζούμε σε καθεστώς μονοδρομημένης απολυταρχίας στην χώρα.

Τι είπε, λοιπόν, ο Παύλος Τσίμας στην Σία Κοσιώνη, ερμηνεύοντας απλά και πολύ σωστά τον Γ. Δραγασάκη και όσα λίγο πιο ασαφή και λιγότερο ωμά είπε για το Grexit;

O Παύλος Τσίμας, λοιπόν μας ξεφούρνισε, χωρίς αιδώ, πως επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και δημοκρατία είναι πράγματα ασύμβατα.

Όσοι επομένως θέλουν εθνικό νόμισμα, το θέλουν ή όχι, οδηγούν τον τόπο σε δικτατορίακαι σε κατάλυση της δημοκρατίας.

Ότι δημοκρατία δεν υπάρχει σήμερα, δεν έχει φαίνεται περάσει ποτέ από το μυαλό του δημοσιογράφου και αναλυτή.

Αυτό, όμως, είναι μια λεπτομέρεια μπροστά στην κυνική ομολογία Τσίμα και στην ουσία και Δραγασάκη, πως είναι τόση η δημοκρατία του ευρώ, ώστε κάθε απόπειρα να αλλάξουμε νόμισμα δεν οδηγεί παρά μόνο σε χούντα.

Άρα, χούντα δεν είναι η δραχμή αλλά την χούντα μετουσιώνει το ευρώ, εντός του οποίου η δημοκρατία υπάρχει, αρκεί να μην επιχειρήσεις να αλλάξεις νόμισμα και τους κανόνες που το συνοδεύουν.

Εκεί ρητά απαγορεύεται, διότι χρειάζονται τανκς.

Ωραία χώρα, λοιπόν, αγγελικά πλασμένη.

Έχει υπερκυβερνήτη τον Αμερικανό Πρέσβη και καθεστώς δικτατορίας του ευρώ.
Να την χαιρόμαστε την Ελλάδα μας, έτσι όπως την καταντήσαμε!

iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες