Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση Βιβλίου "Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του" του Π. Σπανού στα Ισθμία (video - φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2018

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση Βιβλίου "Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του" του Π. Σπανού στα Ισθμία (video - φώτο)


Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση Βιβλίου "Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του" του Π. Σπανού στα Ισθμία.



Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων Βενετσάνου στα Ισθμία για να χωρέσει τον πολύ κόσμο που προσήλθε το μεσημέρι της Κυριακής, να παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση του βιβλίου του Π. Σπανού "Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του" .
Η εκδήλωση διοργανώθηκε άψογα και παραβρέθηκαν όχι μόνο κάτοικοι του Πυργετού αλλά και δεκάδες άλλοι συμπολίτες, μεταξύ των οποίων και αρκετοί επίσημοι.
















































































korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες