Συνέντευξη της Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ 100.3 για το εξώδικο σε Παυλόπουλο, Τσίπρα, Βούτση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2019

Συνέντευξη της Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ 100.3 για το εξώδικο σε Παυλόπουλο, Τσίπρα, Βούτση


Συνέντευξη της Ζωή Κωνσταντοπούλου -πριν από λίγη ώρα στον ΣΚΑΪ 100.3 και στον Δημήτρη Δαμιανό για το εξώδικο σε Παυλόπουλο, Τσίπρα, Βούτση για την διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Μέρκελ στη χώρα μας.




Εξώδικο σε Προκόπη Παυλόπουλο, Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Βούτση επέδωσε η Πλεύση Ελευθερίας προκειμένου να διεκδικήσουν τις γερμανικές οφειλές με την ευκαιρία της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρει συγκεκριμένα:

Αυτήν την ώρα επισκέπτεται και πάλι την Ελλάδα, προσκεκλημένη του Αλέξη Τσίπρα, η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, η οποία θα παραμείνει στη χώρα μας και αύριο.

Σήμερα, με εξώδικό μας που επιδόθηκε πριν λίγη ώρα, εκπροσωπώντας την Πλεύση Ελευθερίας και την Δικαιοσύνη για Όλους, με πληρεξούσιο δικηγόρο μας τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, καλούμε τους Προκόπη Παυλόπουλο, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών, και Νίκο Βούτση, Πρόεδρο της Βουλής, οι οποίοι έχει προγραμματισθεί να έχουν επίσημες συναντήσεις με την κα Μέρκελ, να προβούν στις επιβαλλόμενες πράξεις και διατυπώσεις επίσημης διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Να κάνουν αυτό που οφείλουν προς τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα. Αυτό που επί 74 χρόνια παραλείπουν να κάνουν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις. Αυτό που και οι ίδιοι δηλώνουν ότι ΘΑ κάνουν, αλλά ΔΕΝ κάνουν, επί 4 χρόνια.

Η κα Μέρκελ εκπροσωπεί ένα Κράτος που εξακολουθεί να οφείλει στη χώρα και στον λαό μας αποζημιώσεις και επανορθώσεις που ανέρχονται σε ποσό μεγαλύτερο των 341 δισεκατομμυρίων ευρώ, για τις θηριωδίες που διέπραξαν οι ναζιστικές δυνάμεις κατοχής στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και για τα εγκλήματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η επίσκεψή της παρέχει ευκαιρία επίσημης διεκδίκησης αλλά και ιδρύει υποχρέωση διεκδίκησης.

Δεν υπάρχει Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες