ΔΕΗ – Λογαριασμοί: Έβαλαν και ΦΠΑ στη χρέωση του 1 ευρώ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 16, 2019

ΔΕΗ – Λογαριασμοί: Έβαλαν και ΦΠΑ στη χρέωση του 1 ευρώ!


Όπως διαπιστώνουν οι καταναλωτές το 1 ευρώ μετατρέπεται σε 1,24 ευρώ, αφού επιπλέον προστίθεται και ο ΦΠΑ

Απίστευτο! Η συνολική επιβάρυνση στους έξι λογαριασμούς που λαμβάνει ετησίως ένας πελάτης της ΔΕΗ, φτάνει τα 7,44 ευρώ και όχι τα 6 ευρώ όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί. Αυτό συμβαίνει, γιατί οι καταναλωτές πληρώνουν ΦΠΑ και για το ένα ευρώ που χρεώνονται εάν δεν επιλέξουν την ebill πληρωμή.

Εάν υπολογιστεί ότι η ΔΕΗ εκδίδει περί τους 42 εκατομμύρια λογαριασμούς ετησίως για τις 7 εκατομμύρια παροχές που προμηθεύει, γίνεται αντιληπτό ότι για το δημόσιο ταμείο προκύπτει ένα διόλου ευκαταφρόνητο έσοδο της τάξης των 10 εκατ. ευρώ, που αφαιρείται βεβαίως από την τσέπη των ούτως ή άλλως υπερφορολογημένων καταναλωτών!

Εκτός από το θέμα με τις παλιές παροχές που βρίσκονται σε διαφορετικό όνομα και για τις οποίες ο καταναλωτής χρειάζεται να δώσει περί τα 50 ευρώ για να προβεί σε αλλαγή ώστε να μπορεί να κάνει χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας, πρόβλημα αντιμετωπίζουν σχεδόν όλοι οι καταναλωτές που ζουν σε πολυκατοικία. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν καταναλωτές δεν υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί στο ebill κοινόχρηστη παροχή.

iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες