Τον τίτλο Πρωταθλήματος Εφήβων 2018-19 της Ε.Σ.ΠΕ.Π., κατέκτησε η ομάδα του ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Τον τίτλο Πρωταθλήματος Εφήβων 2018-19 της Ε.Σ.ΠΕ.Π., κατέκτησε η ομάδα του ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ


Πλούσιο θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες απόλαυσαν οι φίλοι του Βόλεϊ, που κατέκλυσαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι, όπου διεξάγονταν η 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΠΕΠ.

Στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης, η Καλαμάτα ΄80 κέρδισε την Ολυμπιάδα 3-2 (23-25, 24-26, 25-22, 25-23,17-19) σετ, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στη βαθμολογία με την ομάδα την Πάτρας να καταλαμβάνει την 4η θέση παρότι ισοβάθμησαν.



Η ομάδα της Ολυμπιάδας και περσινή 3η στην κατάταξη του Πανελλήνιου Εφηβικού Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας, δεν ξεκίνησε καλά και είχε πρόβλημα σε ορισμένους τομείς όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ.

Όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική, ισοφάρισε σε 2-2 και μετά από μεγάλη μάχη έχασε το τάι-μπρέικ.



Στον δεύτερο αγώνα που είχε και τυπικά χαρακτήρα τελικού, η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΠΕΠ, καταλαμβάνοντας την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, εξασφαλίζοντας παράλληλα και το 2ο εισιτήριο για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΕΟΠΕ.



Παρότι ο Απόλλων προηγήθηκε με 1-0 σετ, η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Βραχατίου η οποία με καλό σέρβις πήρε τα 3 επόμενα σετ, φθάνοντας στην νίκη και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι βραβεύσεις στις ομάδες και στους διακριθέντες αθλητές του τουρνουά, όπως ψήφισαν οι προπονητές και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Στ. Γεράνιος.



Mvp της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Πατρινός Κώστας Μακρυγιάννης που παίζει ως δανεικός στον Παμβοχαϊκό.



Καλύτερος πασαδόρος ο Ν. Χριστόπουλος του Απόλλωνα.



Καλύτερος κεντρικός ο Δ. Τσιχλιάς του Απόλλωνα,



Καλύτερος ακραίος ο Σ. Χανδρινός της Καλαμάτας 80,



Καλύτερος λίμπερο ο Α. Αλιαι του Απόλλωνα



Καλύτερος διαγώνιος ο Αλ. Νανόπουλος του Παμβοχαϊκού.



Βραβεύτηκαν ακόμη οι Διαιτητές της Διοργάνωσης από τον πρόεδρο του συνδέσμου κ. Π. Χανδρινό και η ομάδα της ΑΕΠ Ολυμπιάδας για την περσινή της πορεία και κατάκτηση της 3ης θέσης στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.



Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους αθλητές, τις ομάδες και τους φίλους του Βόλεϊ που στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Final-4 εφήβων ήταν τα εξής:

1η Αγωνιστική:
Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: 3-1
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: 3-2

2η Αγωνιστική:
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: 3-1
Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: 3-1

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 3 αγώνες)
Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός 8 (9-4)
Α.Σ.Π. Απόλλων 6 (7-5)
Α.Ο. Καλαμάτα ’80 2 (5-8)
Α.Ε.Π. Ολυμπιάδα 2 (5-9)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες