ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2019

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019


Καταγγελίες για τους πραιτοριανούς του ΣΥΡΙΖΑ…
 

Πολλές και σοβαρές είναι οι καταγγελίες που δεχτήκαμε από μέλη της ΠΟΑΣΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας) για τη στάση του Προεδρείου τους στο χθεσινό συλλαλητήριο κατά της κυβερνήσεως και της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Πρωτεύουσα!

Ενώ είχε συμφωνηθεί να συγκεντρωθούν όλα τα μέλη της ΠΟΑΣΑ στην πλατεία Κολοκοτρώνη, εν τούτοις ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ Ευάγγελος Χριστακόπουλος (πρώην προϊστάμενος της αστυνομικής φρουράς του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη)έλαμψε διά της απουσίας του! Γιατί;

Μου είπαν! Γράψε: Σου δόθηκε εντολή να δηλώσεις απουσία ή δεν σε χώραγε η Πλατεία και γι΄ αυτό δεν ήρθες;

Μας κατήγγειλαν επίσης, ότι απουσίασε από το “προσκλητήριο” και ο κ. Χρήστος Κονταρίδης πρόεδρος των συνταξιούχων αστυνομικών της Αθήνας! Που όπως μαθαίνουμε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τη ΝΔ! Αληθεύει η πληροφορία;

Ακόμη έλαμψαν διά της απουσίας τους από το “ προσκλητήριο” και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ναυτικού, Αεροπορίας και Στρατού Σπύρος Περβενάς! Όπως επίσης απουσίασαν και οι Πρόεδροι των Ενώσεων Στρατού, Αεροπορίας, Ναυτικού και Λιμενικού!

Είναι τυχαίες αυτές οι ηχηρές απουσίες; Τελικά, εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ το δουλεύει καλά το παιχνίδι, αντίθετα από τη ΝΔ που από ότι φαίνεται κοιμάται όρθια και περιφέρει ασκόπως το κουφάρι της, όταν είναι ξύπνια!!

Να απαντήσει η ΕΛΑΣ στην καταγγελία…

Όμως υπήρχαν και άλλες καταγγελίες πολύ ανησυχητικές! Πρώην αστυνομικός μας κατάγγειλε ότι: Πλησίον της πλατείας Κολοκοτρώνη (στην οδό Αμερικής) αξιωματικός αστυνομικός μέλος της εκεί αστυνομικής δυνάμεως ενημέρωνε το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ για συγκέντρωση γνωστών ατόμων (ως γνωστά άτομα η αστυνομία χαρακτηρίζει τους αντιεξουσιαστές - αναρχικούς) που κινούνταν προς τον πυρήνα του συλλαλητηρίου! Και ζητούσε εντολές!

Σύμφωνα λοιπόν με την πληροφορία που μας έδωσε o απόστρατος αστυνομικός, ήταν: Μην τους πειράξετε! Δηλαδή να πιστέψουμε, ότι με άλλα λόγια τους ενθάρρυναν την είσοδο στον πυρήνα του συλλαλητηρίου;

Μια εξόχως ανησυχητική καταγγελία, που θα πρέπει να ελεγχθεί!

Όπως επίσης εξόχως ανησυχητική είναι η καταγγελία, πως στη συμβολή παράπλευρων οδών που οδηγούσαν πολίτες από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα, με την οδό Σταδίου, κλούβες της ΕΛΑΣ είχαν αποκλείσει την πρόσβασή τους στο συλλαλητήριο!

Προσθέστε σε αυτές τις καταγγελίες και το ξήλωμα των μεγαφώνων από κάποιους στην πλατεία Κολοκοτρώνη, που είχαν τοποθετήσει οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, για να αντιληφτείτε το μέγεθος του τρόμου που έχει κυριεύσει την κυβέρνηση των νέο – κομμουνιστών!

Γιατί ως γνωστόν: Φωνή λαού, οργή Θεού!!

Γκέτο τζιχαντιστών στα Εξάρχεια;

Αποτέλεσμα εικόνας για Γκέτο τζιχαντιστών στα Εξάρχεια;

Μας κατήγγειλε εξόχως υψηλή πηγή μας, ότι προ ολίγων ημερών έγινε στα Εξάρχεια απόβαση από πολλά πούλμαν Αφγανών. Οι οποίοι εγκαταστάθηκαν σε ελεύθερα διαμερίσματα! Και η ανησυχία της πηγής μας είναι αν δημιουργείται ένα ισχυρό γκέτο από Αφγανούς και αντιεξουσιαστές! Με ποιο σκοπό; Εντός του κέντρου της Αθήνας; Θα αυξηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή για την προστασία της Πρωτεύουσας και των πολιτών της, ή θα απογυμνωθεί περαιτέρω η αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής;

Η καταγγελία έγινε πιο συγκεκριμένη: Το δίκτυο των ξένων υπηρεσιών έχουν ως γέφυρα την Ομάδα τους στην οδό Τζαβέλα!

Γνωρίζουν κάτι περί αυτών των καταγγελιών οι Υπηρεσίες μας;

Δεν θα ήταν άσχημο, εάν το ψάχνανε το ζήτημα! Εμείς τις πληροφορίες αυτές λάβαμε και είχαμε την υποχρέωση να τις γράψουμε με πάσα επιφύλαξη!!
Ο “αφρικανός βορειοηπειρώτης”…

afrikanos5

afrikanos3

Μεγάλη δημοσιότητα έχουν λάβει στο ελεύθερο διαδίκτυο φωτογραφίες που παρουσιάζουν έναν “αφρικανό” με αντιασφυξιογόνο μάσκα να κρατάει ένα καδρόνι και να επιτίθεται στις αστυνομικές δυνάμεις στα σκαλιά της Βουλής δεξιά του Αγνώστου Στρατιώτη! Χαρακτηρίζεται ο εν λόγω “Βορειοηπειρώτης” (είχε στην πλάτη του σημαία της Βορείου Ηπείρου), ως εκ των υποκινητών των επεισοδίων που προκάλεσαν τα εκτενή γεγονότα ενός πολυπληθούς και ειρηνικού συλλαλητηρίου κατά της κυβερνήσεως που παραχωρεί τα κυριαρχικά δικαιώματά μας, της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

Τελικά αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο στρατός του, των πραιτοριανών!!

Πρέπει να τρομάζουμε;;

Αποτέλεσμα εικόνας για πάιατ και σόροσ

Το Κόκκινο πιπέρι είναι σήμερα δέκτης καταγγελιών!

Μας είπαν διπλωματικοί κύκλοι: Γιατί ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ θα παραμείνει άλλον ένα χρόνο στην Ελλάδα;

Αλήθεια ρωτάμε! Γιατί;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες