Συνελήφθησαν 25 Παράνομες Αποκλειστικές Νοσοκόμες Σε Νοσοκομεία Της Δυτικής Αττικής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2019

Συνελήφθησαν 25 Παράνομες Αποκλειστικές Νοσοκόμες Σε Νοσοκομεία Της Δυτικής Αττικής


Οι συλληφθείσες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, κατά περίπτωση, από το Α.Τ. Χαϊδαρίου και το Α.Τ Ελευσίνας, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν, νυκτερινές ώρες της 17-1-2019, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Χαϊδαρίου και Ελευσίνας, σε Νοσοκομεία της Δυτικής Αττικής, για τον εντοπισμό γυναικών που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

Ειδικότερα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε δύο (2) Νοσοκομεία, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε ότι είκοσι πέντε (25) γυναίκες (είκοσι τέσσερις αλλοδαπές και μία ημεδαπή) εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες, χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, άδεια άσκησης επαγγέλματος και βιβλιάριο υγείας της αρμόδιας Αρχής. Επιπρόσθετα δεν ήταν εγγεγραμμένες στο μητρώο (λίστα) αποκλειστικών νοσοκόμων των Νοσοκομείων.

Σημειώνεται ότι η άσκηση του επαγγέλματος της αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, έχει σαν αποτέλεσμα τη στέρηση εσόδων από το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, καθώς δεν εκδίδονται οι απαιτούμενες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ επιπρόσθετα δεν καταβάλλονται οι προβλεπόμενες από το Νόμο ασφαλιστικές εισφορές.

Οι συλληφθείσες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, κατά περίπτωση, από το Α.Τ. Χαϊδαρίου και το Α.Τ Ελευσίνας, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες