Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 26, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019


Μην μας δουλεύεις κ. Καραμανλή…

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλής μπακογιάννη

Στις τελευταίες ώρες κυρώσεως της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από την μειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιων ανένταχτων περιφερόμενων – γυρολόγων, διοχετεύτηκε η είδηση πως ο Κώστας Καραμανλής από του Βήματος της Βουλής θα μιλούσε για πρώτη φορά σε αυτήν την κοινοβουλευτική θητεία για το Σκοπιανό! Η είδηση αυτή, χαροποίησε όλους εκείνους που την πληροφορήθηκαν! Αφού θεωρήθηκε ότι θα μιλούσε και θα υπερασπιζόταν ως Μακεδών, ως πρώην Πρωθυπουργός, τα Ιερά και τα Όσια της μακεδονικής γης!

Αλλά, άνθρακες ο θησαυρός! Ο Κώστας Καραμανλής, κρυπτόμενος για άλλη μια φορά πίσω από το δάχτυλό του, απέστειλε μια επιστολή ως έκθεση ιδεών τάξεως του γυμνασίου! Μια επιστολή μερικών αράδων, με νερόβραστες χιλιοειπωμένες κουβέντες, που στην ουσία δεν λένε τίποτε! Μας παρέπεμψε στην Ντόρα Μπακογιάννη: «Όπως έχω ήδη επισημάνει, η κ. Μπακογιάννη έχει περιγράψει με ακρίβεια την πολιτική της τότε Κυβέρνησης, που οδήγησε στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι»!

Και τι έχει πει η Ντόρα Μπακογιάννη; «Το 2008 ήταν σφοδρή η επιθυμία του διεθνούς παράγοντα να ενταχθούν άμεσα τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ»!

Τι ακριβώς δεν καταλάβατε; Αν πάλι δεν καταλάβατε πηγαίνετε στο σημερινό Κυριακάτικο άρθρο μου στις άλλες σελίδες της Ελεύθερης Ώρας και πιστεύω θα καταλάβετε!!

Νέα τσαμπουκαλέματα Καμμένου…

Ο όψιμος “πατριώτης” Πάνος Καμμένος το πρωί της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου 2019 ημέρα ψηφίσεως της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter νέα τσαμπουκαλέματα!
http://media.enikos.gr/data/photos/621933_615e8a14bd-bd7cfef175ae5f7c.png

Δηλαδή ο κ. Καμμένος το παίζει πάλι “τσάμπα μάγκας”! Αφού όταν έπρεπε να αντισταθεί δεν το έπραξε! Και τι εννοώ!

Ο Πάνος Καμμένος λέει ότι διαφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα γι΄ αυτό παραιτήθηκε από την κυβέρνηση και απέσυρε και το κόμμα του από τη συγκυβέρνηση! Λέει πως αφορμή ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών! Λέει ότι ήταν για το κόμμα του και τον ίδιο “κόκκινη γραμμή”! Ενώ άλλες “κόκκινες γραμμές” της ιδρυτικής διακήρυξης και του καταστατικού των ΑΝΕΛ δεν ήταν ακριβώς κόκκινες, αλλά ολίγον ροζ και γι΄ αυτό τις προσπερνούσε επί τέσσερα χρόνια που συγκυβερνούσε, αυτός ο υπερδεξιός με τους διεθνιστές αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ! Μας λέει όμως ότι τον κορόιδεψε ο Αλέξης Τσίπρας και γι΄ αυτό την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια!

Ναι εκεί ακριβώς βρίσκεται η κοροϊδία! Αφού ο Πάνος Καμμένος διαφώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα, όχι επί της ουσίας της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά για το τυπικό μέρος της διαδικασίας!

Έτσι, ήξερε ή δε ήξερε ο Πάνος Καμμένος, ότι Τσίπρας και Κοτζιάς ανέβαιναν στις Πρέσπες για να υπογραφεί η Συμφωνία παραχώρησης της Μακεδονίας στους ομόλογούς τους Σκοπιανούς; Είναι πανθομολογούμενο ότι το γνώριζε!

Γιατί τότε δεν τράβηξε “το χαλί” στον Τσίπρα για να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής του πράξεως;

Γιατί έδωσε χρόνο στον σαλτιμπάγκο της ψευτοαριστεράς να του “αρπάξει” το Κόμμα; “Εξαγοράζοντας” τις ψήφους βουλευτών των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” που στην ψηφοφορία εγκρίσεως της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, έπαιξαν τον καθοριστικότερο ρόλο;

Διαφώνησε λοιπόν για το χρόνο επικύρωσης της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως άλλωστε ο ίδιος είπε! Δηλαδή, την “καυτή πατάτα” της επικύρωσης της Συμφωνίας να την έπαιρνε η επόμενη κυβέρνηση!

Αλλά δεν γνώριζε ο Πάνος Καμμένος τα όσα είχε υποσχεθεί στον διεθνή παράγοντα ο Αλέξης Τσίπρας; Όπως πάντως και να έχει! Σκούξει δεν σκούξει – σαν την απατημένη σύζυγο – εκ των υστέρων ο Πάνος Καμμένος, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από χρόνια στα σχολικά βιβλία θα καταγράφονται ως οι νέοι Εφιάλτες της Πατρίδος μας! Τελεία και παύλα! Απόλυτα ξεκάθαρα!!

Νόμιμο και επιβεβλημένο το ξύλο στους αντιδρώντες…

Αποτέλεσμα εικόνας για ξύλο στο συνταγμα

Το ξύλο που πέφτει σε όλες τις αντιδράσεις του πατριωτικού λαού, με βάση το άρθρο 6 της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, που ψήφισαν 153 «εθνοπατέρες» μας, είναι επιβεβλημένο και νόμιμο! Δείτε τι αναφέρει:

1.Με στόχο την ενίσχυση των φιλικών διμερών σχέσεων κάθε Μέρος θα λάβει αμέσως αποτελεσματικά μέτρα προκειμένου να απαγορεύσει εχθρικές δραστηριότητες, ενέργειες ή προπαγάνδα από κρατικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες αμέσως ή εμμέσως ελεγχόμενες από το κράτος και για την πρόληψη δραστηριοτήτων που πιθανόν να υποδαυλίζουν τον σωβινισμό, την εχθρότητα, τον αλυτρωτισμό και τον αναθεωρητισμό εναντίον του άλλου Μέρους. Εάν συμβούν τέτοιου είδους δραστηριότητες, τα Μέρη θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα.
2.Έκαστο Μέρος θα λάβει αμελλητί αποτελεσματικά μέτρα για να αποθαρρύνει και να αποτρέπει οποιεσδήποτε πράξεις από ιδιωτικές οντότητες που πιθανόν υποδαυλίζουν την βία, το μίσος ή την εχθρότητα εναντίον του άλλου μέρους. Εάν μια ιδιωτική οντότητα στο έδαφος ενός Μέρους εμπλακεί σε τέτοιου είδους δραστηριότητες εν αγνοία του εν λόγω Μέρους, αυτό το Μέρος, μόλις λάβει γνώση αυτών των ενεργειών, θα λάβει αμελλητί όλα τα απαραίτητα μέτρα που του παρέχει ο νόμος.
3.Έκαστο Μέρος θα αποτρέπει και θα αποθαρρύνει ενέργειες, περιλαμβανομένων των προπαγανδιστικών, από ιδιωτικές οντότητες που πιθανόν υποδαυλίζουν τον σωβινισμό, την εχθρότητα, τον αλυτρωτισμό και τον αναθεωρητισμό σε βάρος του άλλου Μέρους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες