Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 03, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018


Εκτελεστική και Δικαστική Εξουσία είναι αδέλφια δίδυμα

Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλική θανου μπαμπης αθανασίου δικαιοσύνη

Η μια εξουσιάζει την άλλη. Καμιά τους δεν θέλει να κοπεί αυτός ο ομφάλιος λώρος που δημιουργεί τερατογεννήσεις. Κατά το παρελθόν, πολλοί εν δυνάμει Πρωθυπουργοί, πολιτικοί αρχηγοί κομμάτων, είχαν εξαγγείλει την κοπή αυτού του ομφάλιου λώρου, αλλά όταν έγιναν Πρωθυπουργοί, δεν το τόλμησαν!

Ας πούμε επί παραδείγματι, ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ως αξιωματική αντιπολίτευση και πιο συγκεκριμένα στην 76η ΔΕΘ είχε υποσχεθεί το διαχωρισμό “της Σκύλας από τη Χάρυβδη”, εν τούτοις μόλις έγινε Πρωθυπουργός φρόντισε να τοποθετήσει Υπουργό Δικαιοσύνης τον πρώην Πρόεδρο των Δικαστών και των Εισαγγελέων Μπάμπη Αθανασίου!

Αυτού του πάγιου κανόνα, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Αλέξης Τσίπρας. Ο οποίος, αφού έκανε υπηρεσιακή Πρωθυπουργό (Αύγουστο 2015) - την πρώην Πρόεδρο των Δικαστών και Εισαγγελέων (2012-2015) και ακολούθως Πρόεδρο του Αρείου Πάγου (2015-2017) - Βασιλική Θάνου, στην συνέχεια της ανέθεσε την άμισθη θέση της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού στο Μαξίμου (Ιούλιος 2017)!

Ωστόσο προ ημερών, ο Αλέξης Τσίπρας διόρισε την Βασιλική Θάνου στη θέση της επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού! Μια θέση παχυλώς αμειβομένη!

Η οποία Επιτροπή Ανταγωνισμού, θεωρείται ότι είναι μια Ανεξάρτητη (;;;) Αρχή που σκοπό έχει την διαφύλαξη των αρχών του ανταγωνισμού! Και η οποία έχει τριετή διάρκεια!!

Τσουνάμι στη ΝΔ δημιουργεί η Μαρίνα Πατούλη…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Η ανταρσία της Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη καλά κρατεί!

Φαρμακωμένη, εκνευρισμένη και πνέοντας μένεα κατά πάντων – και κυρίως κατά του συζύγου της – ανήγγειλε την κάθοδό της στη διεκδίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, ως αντάρτισσα της Παράταξης, αφού το επίσημο χρίσμα της ΝΔ το έχει λάβει ο φαρμακοποιός Θοδωρής Αμπατζόγλου!

Αυτή η οικογενειακή και πολιτική “ανταρσία”, έχει ανάψει φωτιές στο σπιτικό του Γιώργου Πατούλη αλλά και στο “σπιτικό” της ΝΔ!

Έχουν πέσει “λυτοί και δεμένοι” για να επαναφέρουν στην τάξη την “Μπουμπουλίνα Μαρίνα”!

Έτσι ακούγεται πως, τον ειρηνευτικό ρόλο από πλευράς της ΝΔ έχει εξουσιοδοτηθεί να τον παίξει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να αλλάξει τα μυαλά της Μαρίνας και να άρει την εξαγγελία διεκδίκησης του Δήμου Αμαρουσίου!

Ο καλός φίλος της οικογένειας Πατούλη Άδωνις Γεωργιάδης!

Όμως, μάλλον επένδυσαν λάθος εκεί στη ΝΔ, αφού εξ όσων γνωρίζουμε η Μαρίνα είναι αγύριστο κεφάλι και φυλάει πολλά για το σύζυγό της!

Πάντως, από αυτήν την πρωτάκουστη στα χρονικά πολιτική “ανταρσία”, η μόνη που θα βγει χαμένη θα είναι η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση, παραδίδοντας έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδος στα χέρια των λαϊκιστών του ΣΥΡΙΖΑ!

Πολλά τα προβλήματα Κυριάκο μου και είσαι ακόμη στην αρχή!

Κοίτα λίγο πίσω σου να δεις τι έρχεται!

Τσουνάμι…

Η Ρωσία κατεβαίνει στη Σερβία…

Αποτέλεσμα εικόνας για η ρωσία στη σερβία

Σε άρθρο με τίτλο «Η Σερβία θα δεχθεί ρωσικές δυνάμεις» και υπότιτλο «Η ρωσική στρατιωτική παρουσία στη Σερβία θα εμποδίσει τη στρατιωτική επιδείνωση της σύρραξης στο Κοσσυφοπέδιο», ο Διευθυντής του Διεθνούς Διαβαλκανικού Κέντρου Συνεργασίας στη Μόσχα, Viktor Kollbanovskij αναφέρει ότι «η μόνη διέξοδος για τη Σερβία είναι η αποδοχή και αποστολή επίλεκτου ρωσικού στρατιωτικού σώματος στην Κεντρική Σερβία».

Είναι η πρώτη φορά που ένα φιλοκυβερνητικό ρωσικό ΜΜΕ και ένας σύμβουλος της ρωσικής κυβέρνησης και ταυτόχρονα επικεφαλής κρατικού Κέντρου για τα Βαλκάνια, αναφέρει την πολύ μεγάλη πιθανότητα παρουσίας ενός ρωσικού στρατιωτικού σώματος στη Σερβία.

«Αυτό πρέπει να ληφθεί ως προειδοποιητικό μήνυμα αναμενόμενων αρνητικών εξελίξεων στα Βαλκάνια, όπου η στάση της Μόσχας έναντι πιθανών απειλών κατά της Σερβίας, μπορεί να πάρει μια επικίνδυνη μορφή, με την ανάπτυξη ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή», δηλώνει ο ίδιος.

Στο άρθρο του ο επικεφαλής της Βαλκανικού ρωσικού κέντρου διεθνούς συνεργασίας αναφέρει: «Το γεγονός ότι η κατάσταση στα Βαλκάνια είχε συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις 17 Δεκεμβρίου 2018, αποδεικνύει ότι η εν λόγω περιοχή εισέρχεται στο επίκεντρο των συμφερόντων της ρωσικής εθνικής ασφάλειας».

Στο συμβούλιο στο οποίο προέδρευσε ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν, είχαμε λεπτομερή συζήτηση για Σερβία-Βαλκάνια, ενώ δεν αναφέρθηκε καμία άλλη περιοχή του κόσμου, ούτε καν η Συρία.

Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι αυτή η συνάντηση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επικεντρώθηκε στις διπλωματικές και στρατιωτικές κινήσεις της Ρωσίας σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα του Κοσσυφοπεδίου.

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει πρόταση της Ρωσίας για τη μετακίνηση στρατιωτικών της δυνάμεων στην Σερβική κυβέρνηση.

Για να γίνει σαφές, πρόκειται για πρόταση που απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία της Σερβίας, η οποία, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, παρουσίασε αυτή την ιδέα σε διεθνή διπλωματικά κανάλια, φοβούμενη μην γίνει η ίδια η «Συρία» της Ευρώπης.

Ο πολύ γνωστός Ρώσος αμυντικός εμπειρογνώμονας, Viktor Litovkin, αναπληρωτής διευθυντής του στρατιωτικού τμήματος στο Κρατικό Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, έγραψε στο «eadaily.com», ότι «η δυνατότητα παρουσίας ρωσικής στρατιωτικής δύναμης στην Σερβία εξαρτάται πρώτα και κύρια από τη βούληση της Σερβικής ηγεσίας.

Υπάρχει ήδη μεγάλη πίεση της Μόσχας στο Βελιγράδι για να ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη των ρωσικών στρατευμάτων στην επικράτειά της, για να μην απομακρυνθεί η χώρα από την ρωσική «προστασία».

Επί του παρόντος, η Σερβία βρίσκεται σε δύσκολη διπλωματική και πολιτική θέση. Οι ΗΠΑ και αρκετά κράτη της ΕΕ την παροτρύνουν να αποδεχθεί την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου ως ανεξάρτητου κράτους, υπογράφοντας την τελική συμφωνία για την εξομάλυνση των διμερών σχέσεων. (πηγή katohika.gr)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες