Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019


Ο Καμμένος θα δηλώσει Πατριώτης;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Καμμένος θα δηλώσει Πατριώτης;

Έγραψε ο Μιχάλης Βάρδας, πρώην Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ και πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Καλούμε τον Πάνο Καμμένο, που με το μικρό Κόμμα των ΑΝΕΛ συγκυβερνά, να συναισθανθεί το μέγεθος των δικών του ιστορικών ευθυνών που συνεπάγεται τυχόν ολιγωρία ή υιοθέτηση τακτικής Ποντίου Πιλάτου. Δεν είναι ο Πάνος Καμμένος ένας απλός βουλευτής ή υπουργός της σημερινής κυβέρνησης για να δηλώνει δήθεν αφελώς ότι αυτός και οι φίλοι βουλευτές του δεν θα ψηφίσουν την παράδοση της Μακεδονίας μας στους επήλυδες Σλάβους των Σκοπίων! Ο Πάνος Καμμένος ηγείται του κόμματος των ΑΝΕΛ και είναι κυβερνητικός εταίρος ακόμη κι αν σήμερα, ίσως, επιχειρεί να το ξεχάσει. Οφείλει να αποτρέψει την εισαγωγή αυτής της οδυνηρής μειοδοτικής συμφωνίας στην Βουλή των Ελλήνων, με κάθε διαθέσιμο τρόπο, δεν ωφελεί σε τίποτε να την καταψηφίσει! Διότι αν η κατάπτυστη “Συμφωνία των Πρεσπών” έρθει στην Βουλή, θα βρεθούν οι αναγκαίοι σύγχρονοι Εφιάλτες για να την υπερψηφίσουν. Οι επειγόμενοι να παραδώσουν την Ελληνική Μακεδονία στους Σλάβους των Σκοπίων διαθέτουν μεν αμφίβολης επάρκειας πειθώ, αλλά και πολλά χρήματα! Το μόνο πράγμα που εγγυάται η “Συμφωνία” αυτή είναι οι προσεχείς Πόλεμοι που θα συνταράξουν την Βαλκανική Χερσόνησο κατά τα προσεχή έτη. Η Πατρίδα μας θα βρεθεί τότε αναγκασμένη να πολεμήσει για να προασπίσει την Ελληνικότητα της “δικής” της Μακεδονίας!

Ο Πάνος Καμμένος μπορεί να αποτρέψει το τεκταινόμενο έγκλημα κατά του Ελληνισμού, αλλά πρέπει και να το θέλει. Είναι σήμερα, ο μόνος που μπορεί!

Οι πραγματικοί ηγέτες στα δύσκολα ζητήματα φαίνονται και αναδεικνύονται. Ενίοτε δε δοξάζονται! Αλλιώς, τους σκεπάζει και αυτούς σύντομα η Κατάρα της Ιστορίας μας...»!

Θα ανταποκριθεί ο Πάνος Καμμένος στις εκκλήσεις του πρώην στελέχους του, τον οποίο τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των “Ανεξάρτητων Ελλήνων;”!!

Οι μεγάλοι ηγέτες ζητούν συγγνώμη για τα λάθη τους…

o-eleutherios-benizelos-sto-sanidi-tou-theatrou-kudwnia

«Οι πραγματικοί ηγέτες στα δύσκολα ζητήματα φαίνονται και αναδεικνύονται. Ενίοτε δε δοξάζονται! Αλλιώς, τους σκεπάζει και αυτούς σύντομα η Κατάρα της Ιστορίας μας», λέει ο Μιχάλης Βάρδας!

Στις 17 Δεκεμβρίου 1929 ο Ελευθέριος Βενιζέλος από του βήματος της Βουλής είπε:

«Εγώ υπήρξα ο αίτιος που διχάστηκε ο ελληνικός λαός κατά τον μέγα πόλεμο. Εγώ καλώς ή κακώς είμαι εκείνος που προκάλεσε αυτόν τον διχασμό»!

Θα μου πείτε, γιατί θυμήθηκα τους μεγάλους ηγέτες και τη συγνώμη που πρέπει να ζητούν από τον ελληνικό λαό για πολιτικά λάθη που διέπραξαν κατά τον πολιτικό τους βίο και τα οποία ζημίωσαν την Πατρίδα και το λαό της;

Μα γιατί και σήμερα υπάρχουν τέτοιοι πολιτικοί ηγέτες, που διέπραξαν πολιτικά λάθη και δεν βρίσκουν τη δύναμη, το κουράγιο, το θάρρος να ζητήσουν συγνώμη!

Τι είπατε; Αν μιλάω για συγκεκριμένο πολιτικό ηγέτη; Όχι έτσι αόριστα μιλάω…

Τι “παίζει” Μητροπολίτη Αμφιλόχιε;

https://i0.wp.com/orthodoxia.info/news/wp-content/uploads/2018/02/j-e1517785306414.jpg?fit=607%2C463&ssl=1

Με ενημέρωσαν ότι ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα (σ.σ. ο διορισμός αυτός συντάραξε τις σχέσεις Βαρθολομαίου – Ιερώνυμου), έχει συγγενική σχέση με τον Πάνο Σκουρλέτη, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό!

Με ενημέρωσαν επίσης, ότι έχουν γίνει συναντήσεις μεταξύ του Μητροπολίτη Αμφιλόχιου, του Πάνου Σκουρλέτη και του Κώστα Γαβρόγλου! Του σημερινού Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων! Του υπουργού που αποδομεί την Ορθοδοξία από τα ελληνικά σχολεία και συμμετέχει στην ομάδα που επιμελείται την τελική μορφή της εμετικής συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου περί του διαχωρισμού του Κράτους με την Εκκλησία!

Ρωτάμε υπάρχει πράγματι συγγένεια και αν ναι, τι ακριβώς σηματοδοτεί;

Έγιναν αυτά τα ραντεβού στα τυφλά και αν ναι τι ακριβώς σηματοδοτούν;;

Υπάρχει περίπτωση περαιτέρω υπονόμευσης του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου;

Όταν η Εκκλησία της Ελλάδος – κατά το παρελθόν – έχει κατηγορήσει το Φανάρι, ότι με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας του στην Αθήνα και Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιο, έχει προχωρήσει σε σειρά εχθρικών κινήσεων εναντίον της με στόχο να τη μετατρέψει από θυγατέρα Εκκλησία σε δούλα Εκκλησία; Να θυμίσουμε ότι ο κ. Αμφιλόχιος υπήρξε στενότατος συνεργάτης του Ιερώνυμου την εποχή της σφοδρής αντιπαράθεσης του Ιερώνυμου με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο!

Αλήθεια, ποιος θα μας εξηγήσει τι παιχνίδι παίζεται;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες