ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2019

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα Τούρκων πλαστογράφων διακινητών στην Κω…

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκοι κατασκοποι στη ροδο και την κω

Αποκάλυψα στην Ελεύθερη Ώρα την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 στο άρθρο μου: “Αντάρτικο σε Κομοτηνή, Κω, Ρόδο και Γιάννινα” μια αποκλειστική είδηση, που δημοσίευσε η τοπική εφημερίδα της Κω, “Το Βήμα της Κω” και την οποία απέκρυψαν όλα τα Συστημικά ΜΜΕ! Με τον παραπάνω τίτλο: “Εξαρθρώθηκε κύκλωμα Τούρκων πλαστογράφων διακινητών στην Κω”, η εν λόγω εφημερίδα ανέφερε στις 25 Δεκεμβρίου 2018:

«Είχαν σφραγίδα ακόμη και της ΓΑΔΑ: Ένα… παράρτημα Τούρκων πλαστογράφων διακινητών μεταναστών αποκαλύφθηκε σε τυχαίο έλεγχο στην Κω. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα τουρκικό ημερόπλοιο από την Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) αποβίβασε τουρίστες στην Κω. Όταν αποβιβάστηκε και το πλήρωμα, στελέχη του τελωνείου στο νησί, παρατήρησαν τη βαλίτσα που έφερε μαζί του ο ναύτης του πλοίου. Μετά από σχετικό έλεγχο αποκαλύφθηκε ότι η βαλίτσα περιείχε 26 πλαστές σφραγίδες εισόδου σε χώρες Σένγκεν, σφραγίδες από αεροδρόμια (ευρωπαϊκά και τουρκικά), από δημόσιες υπηρεσίες άλλων χωρών, αλλά (σ.σ. άκουσον – άκουσον) και μια σφραγίδα στρογγυλή της ΓΑΔΑ, καθώς και ένας μηχανισμός – πρέσα ανάγλυφης τοποθέτησης σφραγίδων σε διαβατήρια. Ο ναύτης και ο καπετάνιος του τουρκικού πλοίου συνελήφθησαν και το πλοίο ακινητοποιήθηκε. Οι τουρίστες επέστρεψαν με άλλο πλοίο στην Αλικαρνασσό»!

Πείτε μου ποιο από τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια ανέφεραν αυτήν την πολύ σοβαρή πληροφορία – είδηση, που αποδεικνύει γιατί όλα τα νησιά μας έχουν πλημμυρίσει με δεκάδες – εκατοντάδες παράνομους μετανάστες;

Τι θα πράξει η ελληνική Πολιτεία με τους Τούρκους – κατασκόπους, πλοίαρχο και ναύτη του τουρκικού ημερόπλοιου; Ότι έπραξε και με τους δεκάδες – εκατοντάδες Άγγλους, Γερμανούς και Ολλανδούς κατασκόπους, που κατά καιρούς έχουν συλληφθεί στα νησιά μας επί τω έργω, δηλαδή την βιντεοσκόπηση, χαρτογράφηση και φωτογράφιση στρατιωτικών μονάδων στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας και οι οποίοι αφήνονται τελικά ελεύθεροι;

Σήμερα, από αυτήν εδώ τη στήλη μου, επαναφέρω αυτή την συγκλονιστική είδηση και αναμένω να επιδείξουν τα ευαίσθητα αντανακλαστικά τους τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας μας και των ΜΜΕ!

Αναμένουμε!!

Εκπαίδευση αλλοδαπών σε αντάρτικο Πόλεων;

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκπαίδευση αλλοδαπών σε αντάρτικο Πόλεων;

Υψίστη πηγή μου ασφαλείας, με ενημέρωσε ότι σε ενοικιαζόμενες βίλες της Βουλιαγμένης και της Βάρκιζας, πραγματοποιείται ταχύρυθμη εκπαίδευση Ομάδων αλλοδαπών μουσουλμάνων, που φέρονται ως μετανάστες – πρόσφυγες και οι οποίοι ανήκουν σε μουσουλμανική – σουνιστκή εξτρεμιστική οργάνωση! Η εν λόγω οργάνωση – σύμφωνα με την πηγή μου – κατευθύνεται από την υπηρεσία πληροφοριών συγκεκριμένης μουσουλμανικής χώρας!

Η εκπαίδευση γίνεται σε θέματα προπαγάνδας, επιτελικής διαχείρισης κρίσης, χρήσης κωδίκων και αποκωδικοποίησης σημάτων – οδηγιών διοικητικής υποστήριξης καθώς και χρήσης – αποκωδικοποίησης μηνυμάτων του διαδικτύου, κατασκευή πλαστών εγγράφων, απόκρυψη και φυγάδευση στελεχών της οργάνωσης!

Οι ενοικιαστές των βιλών, δήλωσαν εκπρόσωποι ξένων εταιρειών στην Αθήνα και υπήκοοι αραβικής χώρας! Οι εκπαιδευόμενοι προορίζονται για ηγετικό ρόλο σε σύσταση Ομάδων σταθμών υποστήριξης! Οι εκπαιδευτές είναι πέντε άνδρες και μια γυναίκα! Άπαντες, ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών! Εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι φέρουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα χωρών Σένγκεν!

Αλήθεια, αν κατ΄ ελάχιστο είναι αληθείς αυτές οι πληροφορίες, είναι εξόχως ανατριχιαστικές!

Οι Υπηρεσίας μας γνωρίζουν αυτές τις κινήσεις αλλοδαπών;

Πράγματι, αν μπορούσαν να μας επιβεβαιώσουν την γνώση τους περί αυτών των πληροφοριών, θα ήμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς!!

Αντιεξουσιαστές και οργανωμένο έγκλημα στρατολογούν μετανάστες…

Η ανησυχία μας για τα μελλούμενα αυξάνει, όταν διαβάζουμε στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Σταύρου Λυγερού, τα παρακάτω:

Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι αντιεξουσιαστές και οργανωμένο έγκλημα στρατολογούν μαζικά νεαρούς μετανάστες. Αξιωματικός της ΕΛΑΣ εκφράζει την ανησυχία του για το που μπορεί να οδηγήσει αυτή η στρατολόγηση. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν και πολλά να χάσουν. Η ενεργοποίησή τους σε συμμορίες ποινικών, αλλά και σε ομάδες αναρχοαυτόνομων που πραγματοποιούν επιδρομές, πιθανότατα θα προσδώσει άλλη διάσταση και στις δύο αυτές απειλές για τη δημόσια ασφάλεια.

Το πάντρεμα αυτό επιβεβαιώθηκε τόσο από προσαγωγές κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στα Εξάρχεια όλο το προηγούμενο διάστημα, όσο και από κάποια περιστατικά ληστειών, με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η αστυνομία. Εντοπίστηκαν όχι μόνο παλιάς κοπής, αλλά και πρόσφατοι μετανάστες σε κατά καιρούς καταλήψεις, επεισόδια και βιαιοπραγίες στην Αθήνα.

Η αστυνομία, πάντως, εκτιμά ότι ο συγχρωτισμός μεταναστών με ομάδες αναρχοαυτόνομων έχει πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της δράσης αλληλέγγυων που προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Είναι αξιοσημείωτο ότι κατειλημμένα κτίρια έχουν εδώ και καιρό μετατραπεί σε ιδιότυπα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, αλλά και σε αποθήκες βομβών μολότοφ. Σε κάποιες περιπτώσεις, εκεί πραγματοποιείται και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από τους στρατολογηθέντες νεαρούς μετανάστες δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Εξαρχείων στην εμπορία ναρκωτικών. Σ’ αυτή τη δραστηριότητα πρωταγωνιστούν άτομα από το Πακιστάν, τα οποία συχνά εμπλέκονται σε πρωτοφανή ένοπλα επεισόδια. Στο στόχαστρο των αρχών ασφαλείας έχουν μπει και κάποια μέλη του No Border Camp.

Κάποιοι από τους νεαρούς αντιεξουσιαστές που συμμετέχουν στις καταλήψεις της συγκεκριμένης ομάδας έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη στρατολόγηση μεταναστών. Οι ομάδες αυτές ασκούν τη δική τους μεταναστευτική πολιτική, καταλαμβάνοντας δημόσια κτίρια και στεγάζοντας σ’ αυτά πρόσφυγες και μετανάστες. Σ’ αυτά τα αυθαίρετα κέντρα φιλοξενίας είναι που γίνεται η επαφή, αλλά και η εκπαίδευση των μεταναστών και σε χειρισμό κοκτέιλ μολότοφ.

Αρμόδια πηγή, μάλιστα, μας είπε πως έχει εντυπωσιάσει τους αξιωματικούς που ασχολούνται το γεγονός ότι μετανάστες που προσχωρούν στον αντιεξουσιαστικό χώρο εκδηλώνουν έντονη αξιόποινη συμπεριφορά, ακόμα και αν βρίσκονται στην Ελλάδα μόνο λίγους μήνες. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν συλληφθεί σε επεισόδια μετανάστες, οι οποίοι λίγο καιρό πριν είχαν συλληφθεί από την αστυνομία για συμμετοχή σε κλοπές, παρενοχλήσεις, βιαιοπραγίες και άλλα τέτοια περιστατικά.
Ζητώντας να μάθουμε την ανθρωπογεωγραφία αυτής της κατηγορίας, αρμόδια πηγή μας είπε πως πρόκειται για νεαρούς άνδρες που συνήθως είναι μέχρι 25 ετών και πάντως όχι πάνω από 30. Προέρχονται από τη Μέση Ανατολή και από τη βόρειο Αφρική και έχουν εισέλθει χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα κυρίως από το Αιγαίο. Σταδιακά εισήλθαν στους χώρους των αντιεξουσιαστών και των ποινικών που σε ορισμένες περιπτώσεις λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Αρκετοί εξ αυτών έχουν ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός συχνά και στον έναν και στον άλλο χώρο.

Οι αρχές ασφαλείας, όμως, έχουν έρθει αντιμέτωπες και με ανήλικους μετανάστες, οι οποίοι μυήθηκαν στα κέντρα φιλοξενίας και μην έχοντας συγγενείς ή φίλους βρήκαν στους χώρους αυτούς μία μορφή οικογένειας. Βρίσκουν καταφύγιο σε συλλογικότητες των Εξαρχείων και εντάσσονται στα περιβάλλοντα αυτά. Αυτό, όμως, που προβληματίζει κυρίως είναι ότι πρόκειται για μία δυναμική ροή και όχι για κάποιες περιπτώσεις.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι λίγοι οι μετανάστες που εξαφανίζονται χωρίς στοιχεία και χαρτιά, χωρίς να γνωρίζει κανείς την τύχη τους. Η ανησυχία των αρχών ασφαλείας έγκειται στο ότι αυτά τα άτομα, εξαιτίας των εμπειριών τους και των απάνθρωπων συνθηκών στις οποίες μεγάλωσαν, είναι σε θέση να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα, μην μπορώντας ακόμα και ο πιο έμπειρος αξιωματικός να αποκλείσει ιδιαίτερα βίαια περιστατικά στο προσεχές μέλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες