Ημερίδα στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με θέμα "Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 12, 2019

Ημερίδα στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με θέμα "Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) και το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, διοργανώνουν στην Κόρινθο,  την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, ώρα 18:00μμ, ημερίδα με θέμα: «Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας»(αίθουσα Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, Κολοκοτρώνη 54).
Kεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Επιστημονικός Διευθυντής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ και Αναπληρωτής Καθηγητής Μακροοικονομικής Θεωρίας και Πολιτικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Αργείτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες