Πήρε φωτιά το αυτοκίνητο της Λιάνας Κανέλλη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Πήρε φωτιά το αυτοκίνητο της Λιάνας Κανέλλη


« Ειδοποίησα την Πυροσβεστική που ήρθε σε λιγότερο από τρία λεπτά και βρήκε ένα πανί στο πάτο της μηχανής» είπε η ίδια

«Λαμπάδιασε» εν κινήσει το αυτοκίνητο της Λιάνας Κανέλλη στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Κατεχάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το που ξέσπασε η φωτιά η Λιάνα Κανέλλη ακινητοποίησε το αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

«Ήμουν στη βουλή από τις 12:00 το μεσημέρι. Άφησα το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ της Βουλής με τα κλειδιά επάνω. Είκοσι χρόνια συμβαίνει αυτό. 99% το κλειδώνουμε. Σπανίως αναγκαζόμαστε να το αφήσουμε έξω. Πήρα το αυτοκίνητο και σε 12 λεπτά στην στροφή της Κατεχάκη, κατάλαβα μιας έντονη μυρωδιά που παραλίγο να λιποθυμήσω. Σε κλάσματα δευτερολέπτου άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το καπό», δήλωσε η βουλευτής στο Realfm.

Η Λιάνα Κανέλη δήλσε επίσης ότι βρέθηκε πανί στην μηχανή. «Στην Κατεχάκη και Μεσογείων σταμάτησα μαζί με την γραμματέα μου και βγήκαμε στην άκρη. Ειδοποίησα την Πυροσβεστική που ήρθε σε λιγότερο από τρία λεπτά και βρήκε ένα πανί στο πάτο της μηχανής. Επί τόπου έσπευσαν το Ανακριτικό της ΠΥ, η Κρατική Ασφάλεια, η αστυνομία και αστυνομικός της Βουλής», είπε η βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες