Δωρεά διασωστικού εξοπλισμού από το Σωματείο ΑμεΑ Κορινθίας στο Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2019

Δωρεά διασωστικού εξοπλισμού από το Σωματείο ΑμεΑ Κορινθίας στο Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου


Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Κορινθίας μέσω της δράσης συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών, που πραγματοποιεί με την βοήθεια των συμπολιτών μας,προσφέροντας με τον τρόπο αυτό μεγάλο έργο στον συνάνθρωπο, ενίσχυσε το εξοπλισμό του Τμήματος μας με δύο διασωστικά κράνη.

Με αυτή την προσφορά, μας δίνεται η δυνατότητα να γίνουμε ακόμα πιο
αποτελεσματικοί και να επιχειρούμε με ασφάλεια σε τεχνικά δύσκολες αποστολές όπως φωτιές, πλημμύρες και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, τόσο στον Νομό μας, όσο και προς ενίσχυση σε όλη την Ελλάδα.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών ΕΕΣ Κορίνθου ευχαριστεί το Σωματείο Αμεα Κορινθίας για την δωρεά εξοπλισμού διάσωσης.

Σας ευχαριστούμε που μας δίνεται την δυνατότητα να βοηθάμε όπου υπάρχει ανάγκη


Σας ευχαριστούμε που μας δίνεται την δυνατότητα να βοηθάμε όπου υπάρχει ανάγκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες