Γυναίκα έγραψε ιστορία στον «Τροχό της Τύχης»: Βρήκε την λέξη χωρίς να έχει αποκαλυφθεί κανένα γράμμα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2019

Γυναίκα έγραψε ιστορία στον «Τροχό της Τύχης»: Βρήκε την λέξη χωρίς να έχει αποκαλυφθεί κανένα γράμμα


Ένα από τα πιο σπάσνια φαινόμενα στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης», όχι μόνο στη σύγχρονη εκδοχή του αλλά και σε όλη την ιστορία του, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο που προβλήθηκε χτες Τρίτη, ένα φαινόμενο που εξέπληξε τους πάντες, ακόμα και τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη.
H παίκτρια που βρέθηκε απέναντι από τον Τροχό επιχείρησε το ακατόρθωτο. Ζήτησε να δοκιμάσει να πει τη ζητούμενη λέξη χωρίς να έχει βγεί ούτε ένα γράμμα στο ταμπλό. Μόνη βοήθεια η κατηγορία του κουίζ, η οποία ήταν «Τραγουδιστές Pop και Rock».
Η εντυπωσιακή μελαχρινή ενημερώθηκε πως θα ήταν η δεύτερη μόλις παίκτρια στην ιστορία και η πρώτη της φετινής σεζόν που θα το πετύχαινε αυτό, αν είχε βρει τις σωστές λέξεις. Θα κέρδιζε μάλιστα 600 ευρώ απευθείας.
Η απάντησή της παίκτριας με το όνομα Φανή ήταν «Μικ Τζάγκερ Τζον Λένον» και αποδείχτηκε ότι είχε πέσει 100% μέσα, με τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και τον παρουσιαστή να πέφτει στα γόνατα και να πιάνει το κεφάλι του εντυπωσιασμένος.
Πηγή : dailymedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες