Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αλέξη, άσε τον Κυριάκο, σε προσκαλώ εγώ σε debate! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2019

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αλέξη, άσε τον Κυριάκο, σε προσκαλώ εγώ σε debate!


Η πρώην συντρόφισσα του πρωθυπουργού τον προκαλεί σε συζήτηση για μια σειρά από ζητήματα

Μπορεί η πρόταση του πρωθυπουργού προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για debate με θέμα την Συμφωνία των Πρεσπών να μην έχει εισακουσθεί προς το παρόν, όμως ο Αλέξης Τσίπρας έγινε ο ίδιος αποδέκτης πρόσκλησης σε debate από την πρώην συντρόφισσά του Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Αλέξη Αλέξη Τσίπρα, άσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη -δεν θέλει. Σε προσκαλώ εγώ» έγραψε στο λογαριασμό της, ενώ η πρώην πρόεδρος της Βουλής δεν περιορίζεται σε ένα θέμα συζήτησης, το Μακεδονικό, αλλά όπως γράφει χαρακτηριστικά, «και για Μνημόνια, πλειστηριασμούς, Μάτι...».

«Ούτως ή άλλως θα γίνει κάποια στιγμή», κλείνει το tweet της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. 


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες