Loutraki Run 2019: Στις 3 Φεβρουαρίου ο αγώνας δρόμου του Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 16, 2019

Loutraki Run 2019: Στις 3 Φεβρουαρίου ο αγώνας δρόμου του Λουτρακίου


Ο αγώνας δρόμου LOUTRAKI RUN 2019, που διοργανώνουν ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Aγώνα δρόμου δέκα (10) χιλιομέτρων και αγώνες δρόμου τριών(3) χιλιομέτρων και ενός (1) χιλιομέτρου για παιδιά. Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων είναι πιστοποιημένη από την ΙΑΑF - AIMS.

Οι αγώνες έχουν ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού τους καταρράκτες, μπροστά από τις ιαματικές πηγές Λουτρακίου.

Η περίοδος των εγγραφών θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι ή μέχρι να συμπληρωθεί το όριο των αθλητών.

Εγγραφές θα γίνονται επίσης το Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου από τις 17:00 έως 21:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 07:30 στη γραμματεία Δημοτική Ιαματική πηγή Λουτρακίου (Γ. Λέκκα 70).

Δηλώστε την συμμετοχή σας στο


Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες:

Facebook – Instragram:  #loutrakirun

Facebook:  Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου Στίβος

Τηλ: 6944850422 ή 6944837178

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες