Ρωσία: Έκανε στριπτιζ στον υπάλληλο για να της εγκρίνει το δάνειο!(video-φωτό) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 19, 2019

Ρωσία: Έκανε στριπτιζ στον υπάλληλο για να της εγκρίνει το δάνειο!(video-φωτό)



Η 25χρονη Ρωσίδα δεν δίστασε να βγάλει ακόμα και το σουτιέν της προκειμένου να την εξυπηρετήσει ο υπάλληλος.

Η Yulia Kuzmina επισκέφτηκε μία τράπεζα στο Καζάν. Ο λόγος ήταν πως ήθελε να καταθέσει χαρτιά, ώστε να πάρει έγκριση για ένα δάνειο. Η νεαρή κοπέλα από τη Ρωσία ήθελε όσο τίποτα άλλο τα χρήματα προκειμένου να κάνει δικό της ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.

Η 25χρονη συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα, ωστόσο η τράπεζα θεώρησε πως είναι αφερέγγυα κι αποφάσισε να μην της δώσει το δάνειο.

Η τύπισσα, ωστόσο, δεν τα έβαλε κάτω! Προκειμένου η τράπεζα να της χορηγήσει το δάνειο προσπάθησε να ξελογιάσει τον υπάλληλο.

Άρχισε, να βγάζει σιγά - σιγά τα ρούχα της και έβγαλε μέχρι και το σουτιέν της.



Ο υπάλληλος προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του. Η κοπέλα δεν έβλεπε κάποια αντίδραση κι άρχισε να του δείχνει το στήθος της.

Ο άνδρας αντί να της κάνει το χατήρι, σηκώθηκε και την έντυσε!

Ξεκάθαρα ο υπάλληλος της χρονιάς...!

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες